17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleNetflix a anunțat premiera filmului anime „The Witcher”

Netflix a anunțat premiera filmului anime „The Witcher”

Dezvăluit în cadrul primului eveniment WitcherCon, Netflix a anunțat data lansării și primele imagini din viitorul film The Witcher: Nightmare of the Wolf, care va avea premiera luni, 23 august 2021. Lungmetrajul anime spune povestea lui Vesemir, un tânăr și îndrăzneț witcher, care a dat o viață trăită în sărăcie pe a ucide monștri pentru bani.

 

Participând la un panel WitcherCon numit „Geralt of T-Rivia”, Lauren Schmidt Hissrich – showrunner și producător executiv al The Witcher: Nightmare of the Wolf – a invitat fanii să arunce o primă privire la Vesemir, precum și la key art, care include data lansării, pentru filmul anime mult așteptat.

 

Anunțul face parte din noutățile prezentate în cadrul WitcherCon, incluzând data de lansare și teaser art pentru al doilea sezon al seriei live-action The Witcher, care are premiera vineri, 17 decembrie 2021.

Lumea The Witcher se extinde în această poveste de origine anime: înainte de Geralt, a existat mentorul său, Vesemir – un tânăr witcher care a dat o viață trăită în sărăcie pe a ucide monștri pentru bani. Dar când un monstru ciudat începe să terorizeze un regat măcinat din de punct de vedere politic, Vesemir se trezește într-o aventură înspăimântătoare care îl obligă să se confrunte cu demonii trecutului său.

 

Sinopsis: Înainte de Geralt, a fost Vesemir – un tânăr și îndrăzneț witcher care își găsea bucuria în a ucide monștri pentru bani. Când o nouă putere periculoasă se ridică pe Continent, Vesemir află că unele munci vânătorești înseamnă mai mult decât bani.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...
Ultima oră
Pe aceeași temă