20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleModalități pentru a-ți îmbunătăți rezultatele din cazino în 5 minute

Modalități pentru a-ți îmbunătăți rezultatele din cazino în 5 minute

Și am învățat câteva lucruri pe care vi le pot transmite pentru a vă economisi ceva timp. Este încă o strategie bună pentru a petrece timpul învățând despre cazinouri și jocuri de cazino. Dar nu trebuie să cheltuiți pentru totdeauna pentru a afla câteva lucruri care vă pot ajuta acum.

Iată o listă cu câteva lucruri pe care le puteți face în următoarele cinci minute, care vă vor ajuta să obțineți rezultate mai bune în cazinou.

Obțineți câteva lucruri gratuite

Majoritatea cazinourilor oferă lucruri gratuite jucătorilor. Indiferent dacă este vorba de băuturi gratuite sau bilete de tip bufet sau de companiile de cazino într-o proprietate terestră, sau bonusuri gratuite sau joc gratuit în cazinourile mobile și online, puteți obține tot felul de lucruri gratuite dacă jucați în locurile potrivite.

Obținerea unui bilet de tip bufet gratuit nu este exact la fel ca și câștigarea de bani, dar vă permite să cheltuiți mai puțini bani. Dacă nu trebuie să cheltuiți 10 sau 15 USD pe masă, este la fel ca să câștigați bani în plus sau să pierdeți mai puțini bani.

Dacă jucați în cazinouri mobile sau online, puteți obține bonusuri atunci când faceți depuneri. Unele dintre aceste cazinouri au și cluburi de recompense.

În timp ce obținerea de lucruri gratuite de la cazinouri nu este exact aceeași cu câștigarea mai multor premii, este totuși mai bine decât a nu primi lucruri gratuite. Profitați de fiecare lucru gratuit oferit de cazinouri pentru a compensa unele dintre pierderile dvs. Acest lucru vă îmbunătățește imediat rentabilitatea generală atunci când jucați.

Nu mai juca jocuri noi de cazino

Sunt ca majoritatea jucătorilor de cazino. Când văd un nou joc oferit în cazinou, vreau să îl verific. Te poate plictisi să joci aceleași jocuri de fiecare dată când mergi la cazinou. Deci, când apare ceva nou, este o șansă să schimbi puțin lucrurile.

Dar nu ar trebui să joci niciodată un joc nou când îl vezi prima dată în cazinou. Acest lucru nu se datorează faptului că toate jocurile noi sunt rele. Principalele motive pentru care jocurile noi sunt o idee proastă sunt că nu știi nimic despre procentul de revenire la jucător și nu știi dacă există o strategie pe care o poți folosi sau cum să folosești strategia dacă o poți folosi.

Motivul pentru care trebuie să nu mai joci sloturile este din cauza revenirii slabe la jucători. Și nu ai de unde să știi dacă un joc nou este la fel de rău sau mai rău.

Jocurile care oferă cea mai mare revenire la numărul de jucători sunt jocuri în care puteți folosi strategia.

Când găsiți un nou joc de cazino, scrieți numele și când ajungeți acasă faceți câteva cercetări. Aflați care este revenirea la jucători și vedeți dacă cineva a dezvoltat o strategie care vă poate ajuta să câștigați.

După ce înveți aceste lucruri, poți să te întorci la cazinou și să încerci noul joc dacă vrei să joci.

Obțineți controlul și utilizați-l

Cazinourile vor să controleze totul despre experiența dvs. de jocuri de noroc. Vor să joci jocuri unde au un avantaj mare și vor să joci cât mai mult timp, cât mai repede posibil și să riști cât mai mult.

Aceasta înseamnă că există doar atâtea lucruri pe care le poți controla. Și trebuie să preluați controlul și să controlați cât mai multe lucruri în cazinou.

Când joci jocuri de cazino online sau mobile, controlezi cât de repede joci fiecare joc. Nu contează dacă joci sloturi, blackjack sau alt joc de masă, poți juca cu orice viteză vrei să joci.

Preia controlul a tot ce poți atunci când joci la cazinou. Controlează cât de repede joci pentru a limita suma totală pe care o riști. Aceasta înseamnă că pierzi mai puțini bani.

Joacă Blackjack, Video Poker sau Baccarat

Ți-am recomandat să renunți la sloturi, dar nu am acoperit la ce ar trebui să joci. Asta veți învăța în această secțiune.

Vă recomand trei jocuri atunci când jucați într-un cazinou. două dintre jocuri oferă o revenire extrem de mare la jucători dacă folosiți strategia corectă. Celălalt joc nu necesită într-adevăr strategie și oferă totuși o revenire decentă la procentajul jucătorului.

Blackjack este aproape întotdeauna cel mai bun joc din cazinou. Dar trebuie să utilizați strategia pentru a obține cea mai bună revenire la numerele de jucători. Strategia de Blackjack nu este extrem de grea, dar necesită ceva muncă.

Concluzie

Trebuie să investești timp în a învăța cum să obții rezultate mai bune atunci când joci într-un cazinou. Chiar dacă este nevoie de ore, învățarea de noi strategii și abilități este benefică. Dar fiecare nouă tehnică și strategie nu trebuie să dureze mult timp.

Tocmai ați aflat despre cinci modalități de a obține rezultate mai bune la cazinou în mai puțin de cinci minute. Este nevoie doar de o secundă pentru a decide să lăsați definitiv sloturile în urmă, iar acest lucru vă va îmbunătăți imediat rezultatele.

Durează doar câteva minute pentru a vă înscrie la programul de recompense, așa că nu există nicio scuză pentru a juca fără a primi bonusuri. Aflați ce jocuri sunt cele mai bune pentru a juca și rămâneți cu ele pentru a începe să obțineți rezultate mai bune.

Cele mai citite

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă