Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Roşul cherry care aminteşte de roşiile zemoase din grădină este nuanţa care îşi găseşte drumul anul acesta în toate spaţiile de exterior

Moda: Ce culoare se poartă anul acesta pe terasă

Vremea caldă a venit şi toată lumea caută să stea cât mai mult în aer liber, dacă nu în grădină, măcar pe terasă sau în balcon

Share

Ion Diamandi 0 comentarii

Actualizat: 08.06.2018 - 17:39

Toate spaţiile exterioare trebuie să asigure cât mai multă relaxare şi de aceea funcţionalitatea şi estetica  merg mână în mână, putându-se remarca şi în acest caz o modă. Paleta de culori folosită este responsabilă în primul rând de ambianţa care va fi creată.

Ei bine, suntem în măsură să vă dezvăluim care este culoarea la modă anul acesta pentru terase, balcoane şi grădini, iar noutatea ne-a parvenit de la specialiştii de la SPOGA+GAFA, cel mai important eveniment anual în ceea ce priveşte amenajările outdoor.

Culoare robustă şi radiantă, care atrage atenția în orice situaţie, care emană atât seriozitate şi demnitate, cât şi graţie şi frumuseţe, roşul este nuanţa care îşi găseşte drumul anul acesta în toate spaţiile de exterior. În paleta de nuanţe în tendinţe intră toate cele ale roşiilor cherry, care amintesc de roşiile zemoase care se regăsesc în grădină. În ceea ce priveşte mobilierul şi accesoriile, tonurile de chili şi cele de somon reprezintă o alternativă foarte potrivită. Toate aceste nuanţe pot fi combinate cu cele discrete de gri, alb sau negru.

 

 

Comentarii

loading...