13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleMicutzu, Bordea și George Tănase susțin protejarea pădurilor tinere prin noua campanie...

Micutzu, Bordea și George Tănase susțin protejarea pădurilor tinere prin noua campanie WWF

Pentru a putea avea grijă de ele și a ne bucura de beneficiile pe care ni le aduc este necesară identificarea lor pe hartă, prin analiza imaginilor satelitare, ca mai apoi proprietarii să poată fi motivați să le păstreze și să le ocrotească.

“Cei de la WWF au un program prin care putem salva aceste păduri ale nimănui, așa că, evident, am spus că mă alătur, pentru că vreau un pic de normalitate. În primul rând, aceste păduri ar trebui identificate, iar mai apoi autoritățile ar trebui convinse să schimbe legea în așa fel încât proprietarii pajiștilor să nu mai  fie tentați să le taie sau să le lase de izbeliște”, a spus Micutzu, iar mesajul său poate fi urmărit integral aici:  

În țară, există aproximativ 500.000 de hectare de păduri tinere pe care cu toții le putem salva de la dispariție, prin punerea lor pe harta autorităților și a asigura astfel compensațiile păstrării lor intacte. Reîmpădurirea acelorași suprafețe ar dura 500 de ani și milioane de euro, însă este mult mai simplu să putem salva ce deja există.

Cei care doresc să facă un bine acestor păduri extrem de vulnerabile pot dona lunar 4 euro, trimițând cuvântul “PANDA” la numărul 8864.

Despre WWF (World Wide Fund for Nature)

Înfiinţată în anul 1961, WWF este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă