12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleMichelle Obama anunță un nou proiect în colaborare cu Netflix

Michelle Obama anunță un nou proiect în colaborare cu Netflix

În 2018 Fostul președinte american Barack Obama și soția lui, Michelle au semnat un acord cu Netflix pentru a produce mai multe filme și seriale. 

 

Acestea nu vor fi despre viața fostului cuplu prezidențial așa cum probabil s-ar fi așteptat mulți dintre noi, cei doi devenind producători în adevăratul sens al cuvântului.

Dacă în 2020, bestseller-ul semnat de Michelle Obama, „Becoming’, apărut și la noi, la Editura Litera, cu titlul „Povestea mea’, a fost transformat într-un film documentar de către Netflix, iată că în 2021 frumoasa fostă primă-doamnă revine cu un nou proiect anunțat atât de Netflix, cât și de ea pe rețelele de socializare. 

 

„Am niște vești mari pentru voi! La asta lucrez de ceva vreme și sunt atât de încântată să vă pot spune în cele din urmă totul despre proiect. Permiteți-mi să vă prezint doi noi prieteni: numele lor sunt Waffles și Mochi. Și pe 16 martie vom lansa un nou spectacol pentru copii pe Netflix numit Waffles + Mochi. Este vorba despre mâncare bună: descoperirea, gătirea și, desigur, mâncarea. Acești doi ne vor duce în aventuri în întreaga lume pentru a explora noi ingrediente și rețete. Copiilor le va plăcea, dar știu că și adulții vor râde din plin – și câteva sfaturi pentru bucătărie.
În multe privințe, acest spectacol este o extensie a muncii mele pentru a susține sănătatea copiilor ca primă doamnă – și, pentru a fi sincer, aș dori să existe un program ca acesta când fetele mele erau tinere. Știu, de asemenea, că acesta este un moment dificil pentru atât de multe familii și sper că acest spectacol încântător poate aduce un pic de lumină și râs în casele din întreaga lume. De aceea, ca parte a angajamentului emisiunii de a ajuta familiile în timpul pandemiei, lucrăm cu partenerii noștri la Partnership for a Healthier America pentru a furniza ingrediente proaspete familiilor care au nevoie în toată țara, astfel încât să poată găti împreună acasă.
Deci, despre asta este vorba #WafflesAndMochi. Abia aștept ca dumneavoastră și copiii dvs. să ni se alăture aventurilor noastre pe 16 martie”, a fost mesajul lui Michelle Obama

 

Când începe în România

Premiera proiectului WaffelsanMochi are loc tot pe 16 martie, conform unui comunicat trimis de cei de la Netflix. 

 

Sinopsis: Odată ca niciodată, în Tărâmul mâncării congelate, locuiau doi prieteni buni pe nume Waffles și Mochi care aveau un vis comun: să devină bucătari! Singura problemă? Tot ce găteau era făcut din gheață. Atunci când acești doi prieteni se angajează ca proaspeți colegi ai unui supermarket fantezist, sunt pregătiți pentru aventura culinară a vieții lor. Cu ajutorul unor fețe noi și prietenoase precum doamna Obama (proprietarul supermarketului) și un coș de cumpărături zburător magic pe post de ghid, Waffles și Mochi își încep misiunea globală de ingrediente, călătorind în bucătării, restaurante, ferme și case din întreaga lume, gătesc rețete cu ingrediente obișnuite alături de bucătari renumiți, bucătari de casă, copii și vedete. Indiferent dacă culeg cartofi în Anzii din Peru, testează condimente în Italia sau fac Miso în Japonia, acești exploratori curioși descoperă minunea mâncării și descoperă că fiecare masă este o șansă de a-ți face noi prieteni. Waffles + Mochi este o invitație pentru a încuraja copiii și adulții să gătească împreună în bucătărie și să se conecteze la culturi din întreaga lume.

Data lansării: 16 martie 2021

Episoade: 10 episoade x 20 minute

Showrunners: Erika Thormahlen și Jeremy Konner

Producători executivi: Erika Thormahlen, Jeremy Konner, Tonia Davis, Priya Swaminathan, Barack și Michelle Obama

Compania de producție: Higher Ground Productions

Distribuție: Michelle Obama

Păpușari: Michelle Zamora (Waffles), Russ Walko (Mochi și Intercommy), Jonathan Kidder (Busy), Diona Elise Burnett (Steve the Mop și vocea Magicart), Taleia Gilliam (Shelfie), Andy Hayward (păpușar), Piotr Michael (vocea lui Mochi), George Konner (vocea lui Intercommy)

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă