Credit foto: Face to Face/Hepta

Meghan Markle își va lansa prima carte pentru copii

Meghan Markle se bucură în continuare de libertatea pe care o are de când a plecat din familia regală. Soția lui Harry are de această dată un nou proiect dedicat copiilor.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

05.05.2021 - 16:01

Marți, ducesa de Sussex a anunțat că prima ei carte pentru copii, The Bench - care explorează legătura dintre tați și fii văzută prin ochii unei mame - va fi publicată pe 8 iunie.

Într-un comunicat de presă, Meghan a explicat că viitoarea carte a fost inspirată de o poezie de Ziua Tatălui pe care a scris-o pentru soțul ei, prințul Harry. Cuplul este părinții fiului său Archie, care împlinește 2 ani joi și așteaptă o fetiță în această vară.

„The Bench  a început de la o poezie pe care am scris-o pentru soțul meu de Ziua Tatălui, la numai o lună după nașterea lui Archie”, a spus Meghan în comunicatul de presă trimis de editura Random House Children's Books. „Acea poezie a devenit această poveste”.

Cartea este ilustrată de artistul Christian Robinson, care a încercat să transpună în imagini „căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fii din toate categoriile sociale”.

În comunicatul de presă, Meghan este descrisă ca „o mamă, soție, feministă și activistă” care „locuiește în prezent în statul natal din California, împreună cu familia ei”.

În interviul lui Meghan și Harry acordat în luna martie lui Oprah Winfrey, cei doi au dezvăluit că au un cocoș numit „Chick Inn”, un partener de joacă ideal pentru Archie.

 

Citește totul despre:

Comentarii