19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăLifestyleMassimiliano Allegri explică de ce Juventus nu a forțat victoria în meciul...

Massimiliano Allegri explică de ce Juventus nu a forțat victoria în meciul cu Atletico

După ce a obținut calificarea în optimile Ligii Campionilor cu Juventus, tehnicianul Massimiliano Allegri declară că nu a forțat o victorie în partida cu Atletico tocmai pentru a nu risca o eliminare din competiție.

"Meciul cu Atletico nu a fost uşor. Spaniolii se apară bine, nu lasă spaţii între linii şi este foarte dificil să-i desfaci. În câteva rânduri am riscat, dar Buffon a fost extraordinar în această seară. În repriza a doua ne-am gândit să încercăm să câştigăm, dar fără a mai risca prea mult. Nu am vrut să compromitem calificarea, rezultatul este cel care contează. Am meritat să ne calificăm", a declarat Allegri, potrivit site-ului oficial al UEFA.

Citește și Răsturnări de situație în Liga Campionilor. Rezultate și clasament final

Tehnicianul italian mai spune că echipa sa va trebui să-și îmbunătățească jocul, deoarece cluburi precum FC Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen şi Chlsea Londra sunt peste celelalte echipe.

Juventus Torino s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu Atletico Madrid, în ultima etapă a grupei A a competiţiei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă