Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Logodnica lui Rugani a vorbit despre coronavirus

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.03.2020 - 10:25

Coronavirusul a paralizat complet Italia, iar fotbalul nu a fost ocolit de temutul virus. Daniele Rugani a fost primul fotbalist care a fost depistat pozitiv, iar ştirea a provocat o reacţie în lanţ la Juventus. Oficialii campioanei Italiei au anunțat că toți cei care au luat contact cu jucătorul vor fi testați pentru a vedea dacă nu sunt și ei infectați cu COVID-19.

Logodnica lui, Michela Persico, o jurnalistă apreciată în Peninsulă, a explicat într-un interviu cum li s-a schimbat brusc viaţa. „Daniele este bine. Cu trei zile în urmă, a acuzat o stare de febră, apoi a cerut să facă testul, iar a doua zi a venit rezultatul pozitiv. Dar apoi, nu a mai făcut temperatură. Oricum, nu ne aşteptam la aşa ceva. Am aflat că şi dacă eşti tânăr şi faci sport nu eşti imun la virus. Cel mai important este să te izolezi. Eu am rămas la casa din Torino, Daniele este la Continassa, cantonamentul lui Juventus. A preferat aşa că nu îmi dea şi mie virusul, dar şi prietenilor şi rudelor noastre. Toţi italienii suferă acum, dar e îmbucurător să afli veştile din China, unde aproape au scăpat, deci se poate!”, a declarat iubita lui Rugani.

În vârstă de 25 de ani, Daniele Rugani joacă pentru Juventus din 2015 și are șapte selecții în naționala Italiei.

Comentarii

loading...