15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăLifestyleOlanda - Argentina 2-4. Sud-americanii, în finală cu Germania, după penalty-uri

Olanda – Argentina 2-4. Sud-americanii, în finală cu Germania, după penalty-uri

Olanda și Argentina dispută, miercuri seară, de la ora 23.00, cea de a doua semifinală a Cupei Mondiale, urmând ca una dintre ele să întâlnească Germania în finala de pe Maracana, din 13 iulie. Meciul Olanda – Argentina este înainte de toate unul al orgoliilor, având în vedere că mulți dintre jucători sunt rivali în competițiile inter-cluburi din Europa.

După masacrul de la Belo Horizonte, acolo unde Germania a învins Brazilia cu 7-1, olandezii vor încerca și ei să ajungă în finala turneului brazilian, cu toate că sud-americanii au un ușor avantaj, potrivit bookmakerilor caselor de pariuri.

Echipe probabile

Olanda: Cillessen – Verhaegh, de Vrij, Vlaar, Indi – Kuyt, Wijnaldum, Guzman, Blind – Sneijder – Robben, Van Persie (Huntelaar)

Argentina: Romero – Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo – Biglia, Mascherano, Perez -Messi – Lavezzi, Higuain.

Olandezii ar putea avea o problemă în cazul în care Nigel de Jong și Van Persie nu vor putea fi folosiți din cauza problemelor de sănătate, accidentare la Jong, respectiv probleme digestive la al doilea.

Brigada de arbitri va fi condusă la centru de turucul de 37 de ani, din Istanbul, Cuneyt Cakir. Decizia ar putea fi considerată una controversată, având în vedere că Olanda a contribuit decisiv la eliminarea Turciei în preliminariile CM.

Parcurs Olanda: 5-1 (Spania), 3-2 (Australia), 2-0 (Chile) – grupe; 2-1 (Mexic), 0-0/4-3 – penalty (Costa Rica).

Parcurs Argentina: 2-1 (Bosnia), 1-0 (Iran), 3-2 (Nigeria) – grupe; 1-0 (Elveția), 1-0 (Belgia).

 

Cele mai citite

Wirtz Show! Ce record a stabilit germanul la debutul în Champions League

Florian Wirtz a făcut senzație la debutul său în Liga Campionilor, stabilind un record impresionant. Bayer Leverkusen a debutat în noul format al Ligii Campionilor...

CNAIR anunță modernizarea Transfăgărășanului pentru prelungirea sezonului turistic

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) plănuiește modernizarea Transfăgărășanului, ceea ce va permite extinderea perioadei în care drumul este deschis circulației, a...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...
Ultima oră
Pe aceeași temă