15.6 C
București
sâmbătă, 30 martie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Lindsey Vonn, la aniversare: „36 și încă mă mențin”

FOTO. Lindsey Vonn, la aniversare: „36 și încă mă mențin”

Fosta schioare și-a luat iubitul și cei mai apropiați prieteni într-o excursie de neuitat pentru a sărbători împlinirea a 36 de ani. Și tot ea a fost cea care a oferit cadouri fanilor ei prin intermediul fotografiilor de pe Instagram, în care a demonstrat cât de bine se ține după retragerea din lumea sportului.

„36 și încă mă mențin! Mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de ziua mea”, a scris Vonn sub seria de poze în care a arătat câteva momente din escapada epică.

Americanca și prietenii ei au experimentat înotul cu rechini, au făcut scufundări și chiar și-au pescuit cina, formată din homari. Blonda a distribuit și o fotografie romantică alături de iubitul ei, jucătorul de hochei P.K. Subban, în vârstă de 31 de ani, care a declarat că abia așteaptă să „îmbătrânească” împreună.

La începutul lunii, Lindsey Vonn le-a vorbit celor de la People Magazine despre planurile de nuntă. Blondina și jucătorul formației New Jersey Devils sunt împreună din 2017 și s-au logodit anul trecut, iar în acest an își doreau să facă nunta. Însă, din cauza pandemiei, cei doi se află „într-o perioadă de așteptare”. Și se pare că nu irosesc timpul plictisindu-se.

Deși s-a retras din activitate în urmă cu un an, Vonn arată la fel de bine ca înainte. Ea a declarat într-un interviu pentru Women’s Health că își menține silueta datorită logodnicului ei. „P.K. este foarte strict cu dieta sa, deoarece trebuie să se mențină la hochei, așa că îmi este și mie ușor”, a spus ea. „Dacă mi-aș fi făcut toate poftele, probabil aș mânca numai paste cu brânză”.

Lindsey Vonn are în palmares un titlu şi două medalii de bronz la Jocurile Olimpice de Iarnă, plus opt medalii (două de aur, trei de argint şi trei de bronz) la Campionatele Mondiale de Schi.

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

VIDEO. Oana Radu a răbufnit în online. Artista vorbește despre divorț: “Mi-a luat trei ani să ies din relația asta”

La finele anului trecut, Oana Radu declara că s-a despărțit de Cătălin Dobrescu, omul care i-a fost alături timp de trei ani. Inițial, artista...
Ultima oră
Pe aceeași temă