10.7 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăLifestyleLiga I: Viitorul lui Hagi a încheiat un contract de sponsorizare cu...

Liga I: Viitorul lui Hagi a încheiat un contract de sponsorizare cu Herbalife

Echipa de fotbal FC Viitorul a încheiat un contract de sponsorizare cu Herbalife România, în urma căruia elevii lui Gică Hagi vor primi produse de nutriție sportivă timp de doi ani de zile.

„Realizăm cât de importantă este nutriția pentru un sportiv și ce rol joacă în performanță, astfel încât jucătorii FC Viitorul au integrat deja gama completă H24 în programul personal de nutriţie, care îi ajută să se recupereze mai repede între antrenamente şi să îşi maximizeze efortul depus în cadrul sesiunilor de antrenament. Fotbalul este un sport intens, care solicită mult efort fizic, prin urmare pregătirea constantă şi nutriţia personalizată sunt cruciale”, a spus Hagi.

Viitorul a reușit să atragă un sponsor într-o perioadă în care alte cluburi din Liga I se gândesc doar cum să se salveze de la retrogradare pentru a încasa banii din drepturile de televizare. Cu toate că nu a fost vehiculată vreo sumă aferentă acestei înțelegeri, echipa lui Hagi va beneficia de o gamă complexă de produse de profil. Contractul între Viitorul și Herbalife se întinde pe o perioadă de doi ani de zile, cu posibilitate de prelungire.

"Ne dorim ca produsele din gama H24 să îi susţină în obţinerea performanţei, printr-un plan de nutriţie complet și personalizat. Pentru acești sportivi nutriția complexă este o necesitate”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România.

Produsele pe care le vor folosi jucători precum Bănel Nicoliță și ceilalți colegi ai săi vor face parte dintr-o gamă, numită H24, și vor fi destinate perioadelor de antrenamente, de meciuri și de recuperări.

FC Viitorul ocupă locul 6 în Liga I cu 7 etape înainte de finalul sezonului. Pentru elevii lui Hagi următorul meci va avea loc la Galați, unde vor întâlni Oțelul, ultima clasată.

Herbalife susține la nivel mondial peste 100 de atleți de performanță, având ca obiectiv asigurarea unei nutriții adecvate în vederea îmbunătățirii performanțelor sportive. În România, Herbalife lucrează cu Anca Bucur, Miss Fitness Univers, Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion național al României la triatlon, duatlon şi aquatlon şi al echipajul de canotaj – dublu rame feminin, categoria uşoară, format din Ionela Livia Lehaci și Andreea Asoltanei.

Disponibilă în România exclusiv prin intermediul membrilor independenţi Herbalife, gama Herbalife24 include cinci produse premium destinate celor trei momente cheie – înainte, în timpul şi după antrenament: Formula 1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Strength şi Rebuild Endurance.

Cele mai citite

Ariana, solitarul de pe inelul Rotschild

Familia Rotschild este unul dintre cele mai însemnate repere financiare ale ultimelor două secole. Cele mai multe dintre evenimentelor importante care au...

Ministerul de Interne vrea să angajeze 5000 de oameni prin încadrare directă, adică direct din viața civilă

Vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a înaintat Guvernului un Memorandum prin care solicită angajarea a 5200 de oameni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Memorandumul...

Mic ghid de acces în Parlamentul României te faci politician

Ești nimeni cu dungulițe. Nu te pricepi la nimic concret. Ești incapabil să produci ceva util societății. Dar ai ceva ambiție. Și ai...
Ultima oră
Pe aceeași temă