20.9 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăLifestyleLiga I: Iașiul, revelația primelor trei etape ale returului. Trei victorii la...

Liga I: Iașiul, revelația primelor trei etape ale returului. Trei victorii la zero

CSMS Iași s-a salvat, deocamdată, de la retrogradare, clubul moldav, urcând cu două poziții peste linia roșie, după victoria, scor 2-0, în deplasare, cu FC Petrolul.

Iași a legat a treia victorie consecutivă, în primele trei etape ale returului, după ce s-a impus la Ploiești. Ieșenii au 6 goluri marcate și niciunul primit în primele trei partide din campionat ale anului.

La Ploiești elevii lui Napoli au deschis scorul încă din minutul 6, prin Ciucur, care a marcat după o frumoasă fază de atac, cu un dribling la portarul Pecanha. Poate că mai spectaculos a fost golul de 2-0, marcat de Fabio Braga ('73), din vole, de la 14 metri, după un corner executat foarte bine de către Onduku. De altfel Onduku a fost la nivel maxim, el contribuind și la primul gol.

Această victorie a venit după ce Iașiul a învins, în etapa precedentă, cu scorul de 1-0, Gaz Metan-ul, printr-o reușită a fostului golgheter al Ceahlăului, Golubovici. În prima etapă a returului, CSMS a reușit o victorie spectaculoasă, în fața Viitorului, scor 3-0.

Ciucur pare a fi unul dintre cei mai în formă jucători ai Iașiului, el marcând 3 goluri în primele 3 meciuri ale returului. 

O contribuție importantă la revenirea echipei o are și antrenorul Nicolo Napoli, care a preluat frâiele echipei în octombrie 2014. De la înfrângerea la scor, în fața CFR-ului, 0-4, de anul trecut, CSMS a crescut de la o etapă la alta, reușind, luni, să iasă din zona retrogradării.

Cu 2 puncte și două poziții peste linia roșie, CSMS poate acum să spere la un loc mai bun în campionat. 

Vezi și Liga I: Clasamentul campionatului 2014/2015. Etapa a 20-a

Cele mai citite

Unghiile false: Mituri și realități

În lumea frumuseții, unghiile false au devenit o alegere populară pentru multe femei care doresc să aibă mâini impecabile și elegante. Cu toate acestea,...

Două eleve au ajuns la spital după un banchet la care s-ar fi consumat alcool și droguri

Două eleve de la un liceu teoretic din orașul Otopeni au fost transportate la spital, după ce au participat la un banchet la care...

Gyor, din nou „regina” Europei! Maghiarele au obținut al șaselea succes în Liga Campionilor

Formația maghiară Gyor a câştigat al șaselea trofeu al Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins-o pe SG BBM Bietigheim cu scorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă