19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăLifestyleLiga Campionilor 2015: S-au tras la sorți semifinalele. Guardiola, împotriva "extratereștrilor"

Liga Campionilor 2015: S-au tras la sorți semifinalele. Guardiola, împotriva „extratereștrilor”

Liga Campionilor 2015 va avea parte de cele mai puternice dueluri în faza semifinalelor, după ce meciurile din această fază au fost trase la sorți, vineri, la Nyon. Guardiola, tehnicianul lui Bayern își va reîntâlni foștii elevi, de la Barcelona.

Semifinale Liga Campionilor 2015:

Barcelona – Bayern Munchen

Cel mai puternic duel din semifinale va fi fără îndoială cel dintre Barcelona și Bayern, acesta putând fi considerat adevărata finală a turneului.

Juventus – Real Madrid

Deținătoarea trofeului, Real, nu pare să mai aibă aceeași forță de anul trecut, cu toate că în jurul lui Ancelotti aglomerarea de vedete e chiar mai mare. Confruntarea cu Juventus, o echipă care nu a mai câștigat turneul de 19 ani, va fi una interesantă. Deși Real este favorită pe hârtie, duelul va fi unul deschis oricărui rezultat.

Citește și Liga Europa 2015: S-au aflat semifinalele. Echipa lui Tătărușanu, împotriva campioanei

Programul semifinalelor: 5 mai (Camp Nou, Barcelona), 6 mai (Juventus Stadium, Torino) – turul; 12 mai (Santiago Bernabeu, Madrid), 13 mai (Allianz Arena, Munchen).

Finala turneului se va disputa pe data de 6 iunie, pe Stadionul Olimpic, din Berlin, Germania. Bayern, dacă va trece de Barcelona, va avea șansa unei noi finale, pe tărâm german, după cea din 2012, pierdută în fața lui Chelsea, chiar pe propriul stadion din Munchen.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă