19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăLifestyleUPDATE. Grigoraș și-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu

UPDATE. Grigoraș și-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu

UPDATE Clubul Pandurii Târgu Jiu a făcut oficială despărțirea de tehnicianul Petre Grigoraș, care a renunțat la conducerea tehnică a echipei.

"Antrenorul Petre Grigoraş a ajuns ieri la un acord cu membrii Adunării Generale a Acţionarilor în vederea rezilierii pe cale amiabilă a contractului cu clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Pe această cale îi mulţumim antrenorului Petre Grigoraş şi echipei tehnice care l-a ajutat, pentru activitatea depusă în cadrul clubului şi îi urăm mult succes în activitatea viitoare", se arată într-un comunicat al clubului.

Grigoraș l-a înlocuit, la 25 aprilie, pe Cristi Pustai, pe banca gorjenilor.

––

Petre Grigoraș a renunțat la conducerea tehnică a formației Pandurii Târgu Jiu, care a înregistra o victorie, în ultima etapă a turului, scor 2-0, cu FC Rapid. Grigoraș nu exclude o revenire la Pandurii în viitor, însă deocamdată așteaptă alte oferte.

"Chiar dacă nu am făcut un meci strălucit, victoria este meritată. A fost ultimul meu meci, de comun acord am ajuns la acest deznodământ. Nu e niciun fel de problemă, începând de astăzi nu voi mai fi pe banca tehnică a echipei. Din păcate, rezultatele nu m-au ajutat şi era normal ca eu să mă retrag. Nu se ştie, poate mă voi întoarce în viitor şi a treia oară! Regret că nu am câştigat mai multe puncte, dar alţi factori s-au impus, chiar dacă jocul echipei nu strălucea. Sunt sigur că echipa asta va termina în prima jumătate a clasamentului. Am avut şi mult ghinion … dar asta este viaţa, ăsta este fotbalul. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Voi vedea ce voi face, daca voi avea o ofertă o voi analiza", a spus Petre Grigoraş la Sport Total FM, citat de Mediafax.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Rapid, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Roman '14 şi Matulevicius '89.

Pandurii Târgu Jiu se află pe locul 12 în clasamentul Ligii I, cu 18 puncte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă