19.4 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăLifestyleLewis Capaldi a crezut că "o să moară" după ce a văzut...

Lewis Capaldi a crezut că “o să moară” după ce a văzut prima parte a noului său documentar “deprimant”

Lewis Capaldi a recunoscut că prima parte a viitorului său documentar Netflix a fost atât de “deprimantă”, încât s-a întrebat dacă nu cumva va muri până la sfârșitul filmului.

La începutul acestei luni, cântărețul scoțian a anunțat că a fost urmărit de o echipă de filmare pentru documentarul care se va numi “How I’m Feeling Now”, scrie metro.co.uk.

În acest documentar, Lewis împărtășește suișurile și coborâșurile din cariera și viața sa personală, “revenind la rădăcini după ce a obținut un succes global incredibil” și “încercând să se reconecteze cu vechea sa viață și cu familia și prietenii pe care i-a lăsat în urmă”.

Dar vorbind despre documentar, care va fi lansat luna viitoare, când a apărut vineri la emisiunea This Morning, Lewis a spus că s-a chinuit să-l privească la început.

“Este un documentar destul de deprimant, dacă sunt sincer cu voi. Când am vizionat prima versiune am fost surprins și m-am întrebat dacă nu cumva am murit la finalul filmului”, a spus el.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Presupusul autor al atacului împotriva premierului slovac a fost acuzat de tentativă de omor cu premeditare

Poliţia l-a acuzat joi pe presupusul autor al atacului armat asupra premierului slovac, populistul Robert Fico, de "tentativă de omor cu premeditare, din răzbunare",...

Explicația echipei lui Nicușor Dan, după ce RL a arătat că primarul ascunde problemele din Centrul Istoric, în clipurile sale electorale

După ce ROMÂNIA LIBERĂ a arătat cum primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, își filmează clipuri electorale inclusiv în Centrul Istoric al Bucureștiului, eliminând...

Peste 1000 de candidați au promovat primele runde ale Concursului național organizat de ANFP

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a publicat rapoartele finale ale Concursului național extins. Primele runde, desfăşurate în perioada februarie – aprilie 2024, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă