Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Facebook

Larisa Iordache: Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliţie pentru o perioadă

Larisa Iordache a anunţat, joi, că în această perioadă a “schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliţie”, din cauza lipsei de personal, ea făcând şi un apel către români să stea în casă.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

09.04.2020 - 19:09

“Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliţie pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înţelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toţi oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt puşi în pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim şi la cei din jurul nostru. Aşa că eu vă rog să staţi în casă şi să aveţi grijă de sănătatea voastră!”, a notat Iordache pe Facebook.

Potrivit gsp.ro, Larisa Iordache, legitimată la CS Dinamo, nu este singura reprezentantă a clubului aflată în situaţia de a se pune la dispoziţia autorităţilor în această perioadă. “În afara sportivilor care sunt calificaţi la Jocurile Olimpice sau care au şanse la calificare, absolut toţi ceilalţi sportivi ai clubului Dinamo sunt la dispoziţia autorităţilor”, a declarat George Cosac, preşedintele clubului Dinamo, el menţionând că fiecare sportiv a fost repartizat la o secţie din apropierea domiciliului, iar acolo îşi desfăşoară activitatea, fie de patrulare sau de munca la birou, în funcţie de nevoile acelei secţii.

 

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...