Kim Kardashian, în topul miliardarilor lumii. Cât valorează averea vedetei

Kim Kardashian West este oficial miliardară, după ce publicația Forbes a anunțat marți includerea ei în lista Miliardarilor Mondiali.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

08.04.2021 - 16:28

Averea lui Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a crescut de la 780 milioane dolari, la cât era estimată anul trecut, la 1 miliard dolari.

Forbes a precizat că veniturile impresionante ale vedetei provin din companiile pe care le deține KKW Beauty și SKIMS, precum și din reality show-ul Keeping up with the Kardashians și reclame. Restul averii este reprezentat de bani în efectiv, investiții și proprietăți.

Forbes a mai vorbit o dată despre Kim Kardashian, moment în care vedeta a apărut și pe coperta publicației, în 2016, după ce vedeta TV reușise să încaseze 51 de milioane de dolari numai dintr-un joc pe mobil. 

Kim nu este primul membru al familiei Kardashian care apare pe lista miliardarilor. Kylie Jenner, mezina familei, a fost inclusă acolo la 21 de ani,  dar până la urmă a fost scoasă de pe listă, pe motiv că și-a falsificat drumul spre statutul de miliardar folosind niște declarații fiscale false. În mai 2020, Forbes estima că Jenner valorează puțin sub 900 de milioane de dolari

Citește totul despre:

Comentarii