14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleJustin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară

Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară

De atunci niciunul din cei doi nu au vorbit public despre acest subiect, fiind deja cunoscută dorința lor de a fi discreți atunci când este vorba de viața lor personală. 

Cu toate acestea, zilele trecute Justin Timberlake a confirmat în show-ul de televiziune prezentat de Ellen de Generes că într-adevăr el și Jessica Biel mai au încă un băiețel. 

 

„E grozav și e foarte drăguț și nimeni nu mai doarme. Sunt entuziasmați și nu puteam să fim mai fericiți de atât, suntem foarte recunoscători”, a declarat cântărețul.

„Nu ne mai vedem”, a glumit artistul când a fost întrebat de Ellen cum este viața lor acum, cu doi copii. „E foarte distractiv… E minunat, iar Silas este extrem de entuziasmat”, a adăugat Justin.

Conform celor de la DailyMail, numele ales de cele două celebrități, Phineas, are origine ebraică, probabil de la numele Pinchas care înseamnă „oracol”.

 Jessica Biel și Justin Timberlake au devenit părinți pentru prima oară pe 8 aprilie 2015. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă