17.6 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăLifestyleJennifer Lopez, hotărâre radicală în privința fostului partener. Ce a făcut!

Jennifer Lopez, hotărâre radicală în privința fostului partener. Ce a făcut!

S-a împăcat cu Ben Affleck după aproape două decenii, iar acum a luat o hotărâre radicală care îl vizează pe fostul logodnic.

 

Fanii artistei au observat sâmbătă că artista în vârstă de 52 de ani a șters majoritatea postărilor pe Instagram în care apărea alături de fostul său partener,Alex Rodriguez. În plus, aceasta nu îl mai urmărește nici pe rețelele de socializare.

Unele dintre postările eliminate de pe pagina ei includ un videoclip cu un buchet gigant de flori pe care l-a primit de la fostul jucător de la Yankees, în vârstă de 46 de ani, de Ziua Îndrăgostiților, precum și fotografii ale foștilor care pozează împreună în timpul inaugurării președintelui Joe Biden. Cu toate acestea, Rodriguez încă apare într-o serie de omagii familiale, la fel ca fiicele sale Ella și Natasha.

Deși Lopez nu îl urmărește în prezent pe Rodriguez pe platforma de socializare Instagram, el o urmărește în continuare și nu a șters nicio fotografie cu J-Lo.

La mijlocul lunii aprilie, Lopez și Rodriguez au anunțat oficial că se despart, la câteva săptămâni după ce au încercat să rezolve problemele din trecut. Ulterior, cântăreața s-a împăcat cu Ben Affleck de care se pare că este extrem de îndrăgostită.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...

Șoșoacă a leșinat după ce ar fi înghițit un jandarm de la brută(rie) care i-a căzut greu

Ilustrație: Marian Avramescu Serviciul de Ambulanță și SMURD au fost apelate să intervină, după ce senatoarea cu potențial de europarlamentar și cu SOS, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă