Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iuliana Beregoi, copilul teribil al internetului, a umplut Sala Palatului

Iuliana Beregoi este noua vedetă a copiilor şi adolescenţilor din România.

Share

Carla Popa 0 comentarii

Actualizat: 10.06.2018 - 15:49

Sâmbătă, peste 4000 de copii au fost prezenți la spectacolul susținut de puștoaica de 13 ani. Copiii au cântt împreună cu Iuliana hiturile preferate și au apărut în cel mai special vlog al Iulianei.

Puţini ştiu că Iuliana Beregoi este nouă vedetă a copiilor şi adolescenţilor din România. Unii poate nu au auzit de ea, însă copila face furori printre cei de vârsta ei şi nu numai.

Asta nu a împiedicat-o însă să o aibă invitată specială pe Alina Eremia şi să creeze o isterie absolută printre copiii de la 5 la 15 ani cu look-ul ei care aminteşte de personajele Disney, dar şi cu prospeţimea şi charismă pe care specialiştii din zona muzicală spun că nu le-au mai întâlnit demult la un artist român.

Micuţa artistă, al cărei fenomenal succes aminteşte de începuturile lui Taylor Swift sau Justin Bieber, Iuliana Beregoi, are unul dintre cele mai faimoase canaluri de youtube printre copiii şi adolescenţii din România. Filmuleţe pe care le postează pe vlogul ei depăşesc deseori 1 milion de vizualizări, ceea ce face că Iuliana Beregoi să aibă o audienţă lunară care depăşeşte mulţi artişti din România, ba chiar şi unele televiziuni.

Piesă „Vina Mea” are peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube iar varianta karaoke a piesei a acumulat peste 2 milione de vizualizări, fiind prima varianta karaoke a unui cântec autohton cu un asemenea impact.

 

Comentarii