Foto: Mihai Diac

Insula Creta așteaptă peste 33.000 de turiști români în acest an

Guvernatorul Insulei Creta, Stavros Arnaoutakis, a declarat, marți, că în Creta sunt așteptați peste 33.000 de turiști români în anul 2020.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

14.07.2020 - 17:24

Guvernatorul insulei Creta (Grecia) a anunțat, marți, că în Creta s-au înregistrat anul trecut 33.000 de turiști români și că, în acest an, sunt așteptați și mai mulți români, în ciuda temerilor legate de epidemia de coronavirus.

"În ceea ce priveşte pandemia de Covid-19 vă pot spune că Grecia este o destinaţie sigură. Suntem pregătiţi cu spitale în fiecare regiune din insulă şi pentru orice situaţie, dar până acum avem doar câteva cazuri în Creta. Aşa cum am făcut-o şi în ultima decadă, noi suntem pregătiţi să arătăm tuturor celor care vor alege să-şi petreacă în Creta această vară gastronomia, natura şi frumuseţea. Suntem optimişti şi sperăm să avem un an bun în turism. Sperăm ca totul să iasă bine pentru această insulă şi aşteptăm turişti din toată lumea, chiar şi din ţări care au avut cazuri de coronavirus, pentru a-şi petrece vacanţa. Chiar şi din România, de unde aşteptăm chiar mai mulţi turişti decât anul trecut", a explicat guvernatorul Stavros Arnaoutakis.

Comentarii