19 C
București
marți, 17 mai 2022
AcasăLifestyleÎnchirierea unei mașini, soluția perfectă pentru traficul din București

Închirierea unei mașini, soluția perfectă pentru traficul din București

Serviciile de închirieri mașini au devenit din ce în ce mai răspândite în țara noastră după ce, o bună bucată de vreme, acestea erau văzute drept o soluție costisitoare. Astfel, după ce au parcurs deja o experiență de zeci de ani în țările occidentale, serviciile de gen rent a car Otopeni au devenit ceva obișnuit și în București sau în alte orașe ale țării.

Cel puțin pentru capitală însă, servicii precum închirieri mașini Otopeni sunt extrem de utile, dacă vrei să nu ai prea mare bătaie de cap cu mafia taximetriei sau cu transportul în comun.

Astfel, pentru un om de afaceri grăbit, care dorește să se miște ușor prin capitală, închirierea unui autoturism devine o soluție mai mult decât ieftină și eficientă, dacă apelezi la fmnrent.ro sau companiile de profil recomandate.

 

De ce să aleg rent a car Otopeni

Cei mai mulți dintre cei care aleg să închirieze o mașină în capitală sunt oameni din clasa mijlocie, care nu au timp de pierdut și pun mare preț pe eficiență și raport cost-beneficiu. Din acest punct de vedere, închirierea unei mașini te poate costa mai puțin decât apelarea la o companie de taximetrie, mai ales dacă ai de bătut multe drumuri pe la instituții.

O socoteală simplă arată că un drum dus-întors de la un hotel central până la sediul unei companii de la marginea Bucureștiului are un cost aproape echivalent cu cel al unei zile de închiriere a unei mașini. Avantajele serviciului de inchirieri masini Otopeni sunt însă demne de luat în calcul.

În primul rând, nu mai ai bătaie de cap cu telefoanele sau programările la companiile de taxi care, la oră de vârf, știm cu toții că sunt super-ocupate. Mai apoi, ca om de afaceri sau preocupat de rezolvarea unei probleme, nu ai timp și nervi de alocat certei cu taximetriștii și senzației că oricând poți fi încărcat la prețul unei curse.

 

Mașini economice, echipate modern

Nu în ultimul rând, apelarea la un serviciu de închirieri mașini Otopeni iti poate oferi confortul de care ai nevoie în călătoriile tale prin București. Să presupunem că abia ai aterizat pe Aeroportul Otopeni și dorești să ajungi în celălalt capăt de București.

Dincolo de varianta clasică a luptei și negocierii pentru un taxi, serviciul de închirieri mașini Otopeni îți va pune la dispoziție un autoturism de generație nouă numai pentru tine. În plus, vei avea rezervorul plin și asigurarea făcută, aceasta presupunând că mașina va trebui returnată în aceleași condiții la sfârșitul perioadei de închiriere.

Nu mai punem la socoteală că faci o economie imensă la preț, în condițiile în care nu ești limitat doar la călătoriile prin București. Odată ce ai închiriat o mașină prin serviciile rent a car Otopeni, te poți plimba oriunde pe teritoriul țării, cu condiția să te încadrezi în perioada plătită pentru închiriere. Chiar și în acest caz, odată cu plata serviciilor, perioada de închiriere poate fi prelungită la cerere, dacă și condițiile contractuale permit acest lucru.  

 

Contact FMN Rent:

+40 742 923 150

[email protected]

Cele mai citite

Previziuni economice de primăvară ale Comisiei Europene pentru România: 2,6% creştere economică în 2022 şi 3,6% în 2023

După o creștere puternică în 2021, economia în România urmează să încetinească până la 2,6 % creștere economică în 2022. După o creștere puternică în...
00:00:57

Criza apei, o problemă ce se adaugă la lupta împotriva caniculei din India

Criza acută a apei, în anumite părți din India, i-a făcut pe oameni s-o caute marți (17 mai), în timpul caniculei istovitoare ce a...

Șeful SMA, generalul Daniel Petrescu, prezent la reuniunile militare UE și NATO

Şeful Statului Major al Apărării (SMA), generalul Daniel Petrescu, participă, în perioada 17 - 19 mai, la reuniunile militare ale Comitetului Militar al Uniunii...
Ultima oră
Pe aceeași temă