5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleÎnchirierea unei mașini, soluția perfectă pentru traficul din București

Închirierea unei mașini, soluția perfectă pentru traficul din București

Serviciile de închirieri mașini au devenit din ce în ce mai răspândite în țara noastră după ce, o bună bucată de vreme, acestea erau văzute drept o soluție costisitoare. Astfel, după ce au parcurs deja o experiență de zeci de ani în țările occidentale, serviciile de gen rent a car Otopeni au devenit ceva obișnuit și în București sau în alte orașe ale țării.

Cel puțin pentru capitală însă, servicii precum închirieri mașini Otopeni sunt extrem de utile, dacă vrei să nu ai prea mare bătaie de cap cu mafia taximetriei sau cu transportul în comun.

Astfel, pentru un om de afaceri grăbit, care dorește să se miște ușor prin capitală, închirierea unui autoturism devine o soluție mai mult decât ieftină și eficientă, dacă apelezi la fmnrent.ro sau companiile de profil recomandate.

 

De ce să aleg rent a car Otopeni

Cei mai mulți dintre cei care aleg să închirieze o mașină în capitală sunt oameni din clasa mijlocie, care nu au timp de pierdut și pun mare preț pe eficiență și raport cost-beneficiu. Din acest punct de vedere, închirierea unei mașini te poate costa mai puțin decât apelarea la o companie de taximetrie, mai ales dacă ai de bătut multe drumuri pe la instituții.

O socoteală simplă arată că un drum dus-întors de la un hotel central până la sediul unei companii de la marginea Bucureștiului are un cost aproape echivalent cu cel al unei zile de închiriere a unei mașini. Avantajele serviciului de inchirieri masini Otopeni sunt însă demne de luat în calcul.

În primul rând, nu mai ai bătaie de cap cu telefoanele sau programările la companiile de taxi care, la oră de vârf, știm cu toții că sunt super-ocupate. Mai apoi, ca om de afaceri sau preocupat de rezolvarea unei probleme, nu ai timp și nervi de alocat certei cu taximetriștii și senzației că oricând poți fi încărcat la prețul unei curse.

 

Mașini economice, echipate modern

Nu în ultimul rând, apelarea la un serviciu de închirieri mașini Otopeni iti poate oferi confortul de care ai nevoie în călătoriile tale prin București. Să presupunem că abia ai aterizat pe Aeroportul Otopeni și dorești să ajungi în celălalt capăt de București.

Dincolo de varianta clasică a luptei și negocierii pentru un taxi, serviciul de închirieri mașini Otopeni îți va pune la dispoziție un autoturism de generație nouă numai pentru tine. În plus, vei avea rezervorul plin și asigurarea făcută, aceasta presupunând că mașina va trebui returnată în aceleași condiții la sfârșitul perioadei de închiriere.

Nu mai punem la socoteală că faci o economie imensă la preț, în condițiile în care nu ești limitat doar la călătoriile prin București. Odată ce ai închiriat o mașină prin serviciile rent a car Otopeni, te poți plimba oriunde pe teritoriul țării, cu condiția să te încadrezi în perioada plătită pentru închiriere. Chiar și în acest caz, odată cu plata serviciilor, perioada de închiriere poate fi prelungită la cerere, dacă și condițiile contractuale permit acest lucru.  

 

Contact FMN Rent:

+40 742 923 150

office@fmnrent.com

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă