13.9 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăLifestyleÎn București s-a deshis un magazin cu produse din Ardeal. Ce se...

În București s-a deshis un magazin cu produse din Ardeal. Ce se vinde cel mai bine

În zona de nord a Bucureștiului s-a deschis un magazin cu produse din Transilvania. Investiția totală pentru acest magazin s-a ridicat la peste 50.000 de euro.

Amenajarea a fost făcută folosind influențe tradiționale și elemente de design din zona Transilvaniei. Magazinul include și o zonă generoasă dedicată degustărilor de vin precum și un showroom de mobilier realizat de designeri din Transilvania.

Cele mai cerute produse de catre clientii magazinului au fost painea cu cartofi si produsele din carne. Coșul mediu de cumpărături este de aproximativ 120 lei.

Magazinul aparține proprietarilor hotelului “Balvanyos Resort” din județul Covasna, Lorand şi Zsuzsanna Szarvadi. Lorand Szarvadi este fostul proprietar al rețelei de magazine de electronice și electrocasnice Domo.  

„Acest magazin este modul nostru de a susține micii producători din Transilvania în această perioadă extrem de dificilă. Majoritatea furnizorilor noștri sunt afaceri de familie, micuțe, care depind în mare parte de hoteluri și pensiuni. Acum le-am adus pe toate mai aproape de clienții noștri din București, pentru a se bucura și acasă de produse tradiționale. Investiția în acest magazin a însemnat în mare parte investiția în amenajarea lui și în stocuri de marfă”, a explicat Lorand Szarvadi.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Papa și-a anulat toate întâlnirile de sâmbătă. Suveranul Pontif are gripă

Papa Francisc și-a anulat toate întâlnirile de sâmbătă deoarece s-a îmbolnăvit de gripă. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Vaticanului. Papa are o formă...

Săptămâna politică românească ne-a servit câteva decizii politice majore.

Săptămâna politică românească a adus câteva decizii politice majore. Câteva pariuri cu mize uriașe. S-a lămurit, parțial, șarada comasării alegerilor. Au fost devansate...

Topul celor mai ieftine apartamente din București. Cât costă o garsonieră

Cumpărătorii interesați de apartamentele din Capitală au la dispoziție cea mai variată ofertă de locuințe din care pot alege, dar și plătesc sume...
Ultima oră
Pe aceeași temă