10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleImaginea Nunții Tale a lansat primul magazin online de servicii foto video...

Imaginea Nunții Tale a lansat primul magazin online de servicii foto video nuntă din Romania

Este și motiv de sărbătoare la care se adună întreaga familie, prieteni și apropiați. Este momentul ce merită imortalizat în imagini de fotograf nunta si video nunta. Sunt amintiri de mare valoare.

O poveste de dragoste despre momentele nunții care contează cel mai mult, spusă cu ajutorul imaginilor este tot ceea ce îți poți dori. Imaginea Nunții Tale suprinde întreaga poveste a nunții în imagini foto si video: momente unice, emoții, expresii și toate detaliile. O puteți avea chiar voi!

Dupa cum știți, de-a lungul anilor au existat multiple discuții referitoare la transparența și legalitatea furnizorilor din domeniul nunților (locatii, foto-video, floristi, artisti sau trupe). Au fost situații în care prețurile acestora au ținut cont de profilul mirilor (statut social).

Este momentul să nu vă mai loviți de astfel de probleme, cel puțin pe partea de fotografie și videografie de nuntă. A fost lansat primul magazin online de acest gen de către Imaginea Nunții Tale. Au disponibile peste 20 de pachete foto video nunta. Cei de la Imaginea Nuntii Tale vă oferă posibilitatea de a:

– descoperi pachetul foto-video care se potrivește nunții voastre
– personaliza pachetul dorit cu opționale
– alege pachetul și rezerva data nunții din confortul casei tale
– compara componența pachetelor
– te razgândi, “Nu va place de noi, vă dăm banii inapoi!”
– plăti online prin intermediul procesatorilor MobilPay și Stripe

Aveți nevoie de cineva care să vă facă să vă simțiți relaxați și confortabili în fața camerelor și să capteze cele mai bune momente de la nunta voastră? Imaginea Nunții Tale te poate ajuta și ar trebui să fie prima voastră opțiune în alegerea echipei foto video nunta cu care veți colabora la nunta voastră. Din anul 2008 face cupluri fericite cu amintirile lor. Alaturați-va lor, daca aveți planuri de căsătorie!

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă