Ilinca Vandici a ajuns pe patul de spital: „Am făcut o criză”

Finalul de săptămână a fost unul cumplit pentru Ilinca Vandici. Prezentatoarea TV a ajuns pe patul de spital în urma unor probleme de sănătate.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

14.06.2021 - 13:59

Duminică seară, Ilinca Vandici a postat în mediul online o fotografie de pe patul de spital, unde se putea observa că i se inectează o perfuzie. 24 de ore mai târziu, vedeta a oferit detalii pe rețelele de socializare despre starea sa de sănătate.

 

 

„Bună dimineața. Sunt bine, am primit foarte multe mesaje. Am făcut o criză de stomac. De trei zile mă doare stomacul tare, tare, tare. Aseară nu am mai suportat și am ajuns la Urgențe. Abia după a doua perfuzie a început să mai mai lase durerea, cert e că după analizele și investigațiile de aseară de la Urgențe nu ne-am dat seama de la ce se întâmplă treaba asta. Urmează să mai fac investigații, să vedem dacă este vreo bacterie sau…habar n-am. Totul pare a fi în regulă, dar pe mine mă doare groaznic stomacul. O să fiu bine. Nu am cea mai bună energie astăzi, încă nu mi-a trecut durerea, încă mă mai sâcâie. Dar o să fiu bine.”, a declarat Ilinca Vandici în mediul online.

 

Este posibil ca problemele să fi apărut și din cauza oboselii. La finalul săptămânii care tocmai s-a încheiat, Ilinca Vandici a avut un program extrem de încărcat. A fost prezentă în cadrul mai multor evenimente, printre care două nunți și un botez.

Citește totul despre:

Comentarii