4.4 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăLifestyleIbrahimovic, depășit de o "legendă vie". Starul lui PSG voia să fie...

Ibrahimovic, depășit de o “legendă vie”. Starul lui PSG voia să fie singurul din istorie

Zlatan Ibrahimovic, starul echipei PSG, s-a declarat deranjat de faptul că o publicație suedeză l-a plasat doar pe locul al doilea în topul celor mai buni sportivi suedezi din istorie. El a fost depășit de tenismanul Bjorn Borg, despre care a spus că este totuși o "legendă vie".

"Să termini al doilea e ca și cum ai fi ultimul", a delcarat Ibrahimovic, după ce a văzut topul ziarului Dagens Nyhete . Fotbalistul consideră că este atât de bun încât ar fi trebuit ca el singur să ocupe toate primele 5 locuri și abia apoi să mai apară alți suedezi în top.

Când a aflat că era vorba despre Borg, cel care l-a depășit, Ibrahimovic a spus că fostul jucător de tenis este totuși "o legendă vie". Borg a câștigat 11 turnee de Mare Șlem și a fost numărul 1 mondial timp 109 săptămâni, între 1979 și 1981.

Pentru Ibrahimovic nu este însă timpul pierdut, pentru a recupera teren, cu toate că la vârsta de 33 de ani îi va fi dificil să mai adune trofee. Cel mai probabil ceea ce l-a depunctat în ancheta celor de la Dagens a fost lipsa unui Balon de Aur din palmaresul său. Balonul de Aur în fotbal ar fi echivalentul ocupării locului 1 mondial, la final de an, în tenis.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă