14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleHuse de protectie pentru noile device-uri Apple in premiera pe BrandGSM!

Huse de protectie pentru noile device-uri Apple in premiera pe BrandGSM!

Primul gand pe care ar trebui sa il aveti fiecare dintre voi in momentul in care va achizitionati un nou smartphone, este cel al achizitionarii unor huse de protectie de-o calitate superioara, care sa va poata proteja device-ul ca atare indiferent de situatie.

Se cunoaste faptul ca in prezent telefoanele inteligente sunt din ce in ce mai rezistente, in special cele de top, insa in acelasi timp nu pot fi indestructibile iar in cazul anumitor socuri pot fi compromise in totalitate.

Tocmai din acest motiv este bine ca in momentul in care v-ati cumparat un telefon nou, sa treceti si pe la un magazin de accesorii gsm, ori sa dati un simplu search pe Google pentru a va comanda online.

Foarte multi pasionati de tehnologie, smartphone-uri mai exact in situatia de fata, asteapta cu sufletul la gura lansarea noilor device-uri Apple, mai exact iPhone 11 si iPhone 11 Pro Max, lansare ce va avea loc in foarte scurt timp.

Se cunoaste si faptul ca Apple s-a baza numai pe lansarea telefoanelor de top, ceea ce inseamna perfomante maxime din toate punctele de vedere, deci si preturi destul de ridicate pentru un astfel de model.

Cum o investitie pentru un iPhone nou si de ultima generatie nu este una tocmai accesibila pentru oricine, investind o alta suma foarte mica comparand cu pretul de achizitie al smartphone-ului, va veti putea bucura de un device bine protejat de care va veti putea bucura o perioada foarte indelungata de timp, iar in plus ii veti putea pastra si o valoare crescuta pentru o eventuala revanzare.

Adesea in momentul lansarii unui smartphone, utilizatorii pot intampina o problema, si anume disponibilitatea imediata a huselor de protectie de pe piata.

Ei bine, in cazul noilor modele Apple, veti putea achizitiona inca din acest moment atat huse iPhone 11 cat si pentru iPhone 11 Pro Max, huse ce sunt disponibile in premiera la noi in tara, numai prin intermediul celor de la BrandGSM.ro

BrandGSM este un magazin specializat in comercializarea accesoriilor pentru telefoane mobile si pentru tablete, plus multe alte accesorii GSM, produse care in majoritatea cazurilor sunt disponibile in premiera, produse ce sunt importate de la producatori seriosi si cu un anumit renume in acest domeniu, produse de-o calitate superioara si la cele mai avantajoase preturi.

In ceea ce priveste aceste huse Apple iPhone 11 si 11 Pro Max, dupa cum am precizat sunt deja disponibile huse in premiera, categoria dedicata acestor device-uri urmeaza sa primeasca noi si noi produse, inclusiv huse originale Apple care urmeaza sa fie primite imediat dupa momentul in care se va anunta data oficiala a lansarii.

De asemenea, husele pentru smartphone-uri reprezinta doar o mica parte din produsele comercialziate de catre cei de la BrandGSM, gama de profuse fiind una mult mai larga, incluzand si folii pentru protectia ecranului, cabluri de date si de incarcare, incarcatoare, suporturi, diverse produse audio, smartwatch-uri plus multe altele. Toate acestea sunt disponibile pe site, la cele mai avantajoase preturi, fiind ideale atat pentru device-urile de doar cateva sute de lei, cat si pentru cele de cateva mii de lei.

BrandGSM este magazinul ideal pentru impatimitii de astfel de device-uri, si totul va asteapta la doar un click distanta.

In plus, daca veti apela la BrandGSM.ro, pe langa faptul ca veti avea posibilitatea de a achizitona produse de-o calitate superioara si la preturi avantajoase, veti beneficia si de cele mai bune servicii.

Pe langa posibilitatea de a achizitiona online de pe site, veti avea si posibilitatea de a vizita unul dintre magazinele fizice din Bucuresti, Cluj, Tg. Jiu, Constanta, Galati sau Braila, pentru a putea vedea cu ochii dumneavoastra adevarata calitate a produselor pe care acestia le importa si distribuie catre clienti.

in cazul in care veti achizitiona online, comanda va fi livrata prin curier iar un mare avantaj este reprezentat de faptul ca exista o taxa unica de transport, indiferent de localitate. In plus, tot un mare avantaj este reprezentat de ideea de rasplatire a fidelitatii, ce se realizeaza cu ajutorul unor cupoane de fidelitate pe care le pot primii clientii.

Puteti de asemenea, in cazul in care doriti sa realizati o comanda ceva mai mare, sa apelati si la servicii de plata in rate, mai exact pana la 6 rate fara dobanda, ceea ce este ideal in situatia in care nu dispuneti de toata suma necesara si doriti totusi sa plasati o comanda cat mai repede.  

Cele mai citite

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...

ROMÂNIA LIBERĂ urează un Paște Fericit cititorilor și colaboratorilor: Hristos a Înviat!

Redacția ROMÂNIA LIBERĂ vă urează Paște Fericit! Hristos a Înviat! Sărbătoarea Paștelui ne îmbrățișează într-o atmosferă plină de bucurie și recunoștință, aducându-ne împreună într-o comuniune...
Ultima oră
Pe aceeași temă