15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleHop Garden, o berărie de atmosferă, la prețuri accesibile

Hop Garden, o berărie de atmosferă, la prețuri accesibile

Meniul e diversificat, cât să satisfacă diverse gusturi, cu preparate de berărie atât românești, cât și internaționale, de la mititei, cârnați și pastramă, la coaste, burgeri și quesadilla și de la platouri cu gustări autohtone și pescărești, la pizza și quesadilla.

Așa cum e de așteptat într-o berărie, oferta de cărnuri e generoasă, cu multe feluri de cârnați: românești proaspeți, picanți, afumați, thuringer, cu ceapă, cașcaval, pui la jar, șnițel, cotlet de porc, apoi specialitățile casei printre care coastele voievodale, picante, pe care le-am încercat și noi cu cartofi picanți, castraveți murați și sos – coastele au fost foarte bune și fragede, iar wedgesii gustoși; mă voi reîntoarce pentru antricotul de vită cu momițe de vițel, sparanghel și sos de piper verde și pastrama de oaie cu mămăliguță și usturoi.

Dacă sunteți în grup, puteți alege din platourile de mai multe feluri – de la varianta rustică cu cărnuri, cârnați și garnituri la cel internațional cu quesadilla, aripioare picante, crispy chicken, onion rings, măsline pane, cartofi ș.a.

Nu lipsesc nici „pescăreștile“ cu pești afumați și marinați, icre și salată de ceapă și cele cu gustări vegetariene, autohtone – zacuscă, fasole bătută, vinete, ardei copți și roșii – toate sunt bune.

Și meniul de băuturi e variat: beri draft și la sticlă, câteva craft – autohtone și de import, spirtoase, cocktailuri  și vinuri la prețuri decente.  

Decorul e tematic de berărie, din care se remarcă grădina cu cultură de hamei, simularea unei instalații de fabricare a berii în interior și scena mare.

Așadar, un loc, i-aș spune familiar, în care vă puteți simți bine în grup sau cu ai voștri, mai ales că are și facilități de joacă pentru copii.

Din meniu

Mici – 5 lei (70 g.), cârnați (românești, thuringer, cu cașcaval ș.a.) de la 17 lei porția (200 g.)

Platou pescăresc – 35 lei (350 g.)

Coaste voievodale cu cartofi, castraveți murați, sos – 42 lei (650 g.)

Salate/garnituri – de la 7 lei (200 g.)

O sticlă de vin (Sarica Niculițel, Ceptura, Purcari) – 60, 75, 80 lei, beri (portofoliu Haineken) 6, 8, 10 lei

Tel. 0770.448.443, www.hopgarden.ro, www.facebook.com/pg/HopGardenBucuresti

Găsiți mai multe recomandări pe www.vinul.ro

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....
Ultima oră
Pe aceeași temă