14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleGuardian Glass lansează versiunea digitală a manualului său GlassTime

Guardian Glass lansează versiunea digitală a manualului său GlassTime

Bertrange, Luxemburg, 26 Septembrie, 2019 – Guardian Glass a lansat o versiune digitală a binecunoscutului său manual GlassTime, care este un instrument extraordinar dedicat arhitecților, procesatorilor de sticlă și fațadiștilor pentru a afla despre sticlă și cum pot să construiască cu aceasta.

 Ca manual tehnologic și enciclopedie, GlassTime este cel mai apreciat ghid de referință online al sticlei pentru comunitatea dedicată sticlei. Anterior, disponibil doar în format tipărit, noua versiune digitală este interactivă, mai ușor de parcurs și conține informații care pot fi actualizate în funcție de necesități. Conținutul este dezvoltat de experți Guardian Glass folosind feedback-ul relevant al clienților săi și al altor specialiști din domeniul sticlei.

 Acest manual este valoros pentru toate nivelurile de expertiză cu sticla și include înțelegerea proprietăților și a beneficiilor tipurilor de sticlă, utilizarea acesteia și a modului în care este fabricată. Există, de asemenea, informații despre standardele sticlei, precum și recomandări pentru prelucrarea sticlei și folosirii acesteia într-o clădire sau casă.

 Fiecare pagină a manualului online poate fi tipărită, salvată ca fișier PDF sau transmisă colegilor prin e-mail. Utilizatorii pot accesa cu ușurință paginile produsului Guardian Glass, căuta după cuvinte cheie și accesa instrumente utile de calcul online, precum „Glass Analytics”. Dacă utilizatorii trebuie să solicite o mostră de produs, au nevoie de asistență tehnică sau de sfaturi specifice pentru un proiect, o pot face doar prin câteva click-uri.

 Guus Boekhoudt, Vicepreședinte Guardian Glass Europe, Rusia și Asia și Director General, Guardian Europe comentează: „Prin lansarea versiunii digitale a GlassTime, Guardian Glass oferă cea mai apreciată platformă de cunoștințe în domeniul sticlei. Vrem să împărtășim cunoștințele noastre și să ne punem expertiza la dispoziția utilizatorilor de oriunde și de câte ori au nevoie. ”

 Pentru a accesa versiunea digitală a GlassTime, vă rugăm vizitați: www.guardian-possibilities.com

 Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din sticlă float, sticlă peliculizată și produse fabricate din sticlă. În cele 25 de fabrici de sticlă float din toată lumea, Guardian Glass produce sticlă de înaltă performanță pentru uz exterior (atât în scopuri comerciale, cât și rezidențiale) și aplicații arhitecturale de interior, precum și produse din domeniul transporturilor și tehnic. Sticla Guardian se găsește în locuințe, birouri, mașini și în unele dintre reperele arhitecturale cele mai semnificative din lume. Centrul de Știință și Tehnologie al Guardian Glass lucrează în permanență să creeze produse din sticlă și soluții noi, utilizând cea mai avansată tehnologie pentru a-și ajuta clienții să vadă ce este posibil – see what’s possible®. Vizitați guardianglass.com.

 Guardian Industries

Guardian Industries, o companie globală cu sediul în Auburn Hills, Michigan, operează în America de Nord și de Sud, Europa, Africa, Orientul Mijlociu și Asia.

Companiile Guardian angajează 18.000 de persoane și fabrică sticlă float de înaltă performanță; produse din sticlă peliculizată pentru aplicații arhitecturale, rezidențiale, de interior, pentru industria transportului și tehnic; și componente de înaltă calitate placate cu crom și din plastic vopsit, pentru industria auto și a camioanelor. Viziunea Guardian este de a fi un partener preferat de clienți, furnizori, angajați și comunități, pe baza unei relații benefice, reciproce. Aceasta duce la atenția continuă în ceea ce privește îmbunătățirea vieții oamenilor prin furnizarea de produse și servicii care valorează mai mult decât alternativele lor, făcând aceasta în mod responsabil și consumând mai puține resurse. Guardian este o sucursală deținută în totalitate de Koch Industries, Inc. Vizitați guardian.com.

  

Guardian Glass lansează versiunea digitală a manualului său GlassTime,  cea mai apreciată „platformă online de cunoștințe în domeniul sticlei”

(Imagine Guardian Glass, LLC, GRDPR171)

 Acest comunicat de presă și fotografii relevante le puteți descărca de pe www.PressReleaseFinder.com.

Pentru fotografii la rezoluție mare, vă rugăm contactați Lidia Dumitru (lidia@mdcommunication.ro, 0740306889)

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă