Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O inițiativă a Ministerului Turismului, EOT și Marketing Greece cu suportul Google

Greece From Home : Grecia de acasă

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 02.04.2020 - 21:05

 

Ministerul Turismului și Organizația Națională de Turism a Greciei (EOT) anunță crearea platformei online https://www.greecefromhome.com/

Inițiativa Greece From Home, cu mesajul de bază  «de acasă», are 3 obiective principale: să ajute oamenii din întreaga lume să rămână în legătură cu cultura grecească, să descopere și să fie inspirați de frumusețea Greciei și să-și îmbunătățească abilitățile digitale- toate acestea rămânând acasă.

Mai detaliat, inițiativa #greecefromhome este alcatuită din 3 piloni:

 Văd

Oamenii sunt încurajați să rămână acasă, fiind in acelasi timp conectați la cultura țării prin canalul de YouTube al EOT-ului  Visit Greece . Canalul va avea un conținut nou și atent selecționat de artiștii greci din întreaga lume, inclusiv muzică greacă, gastronomie, teatru, dans, sport, modă, precum și videoclipuri cu destinații și experiențe din toată Grecia.

 Călătoresc

Scopul principal este acela de a da posibilitatea tuturor celor interesați de a  «vizita» Grecia din confortul caselor proprii. Prin intermediul www.discovergreece.com se creează un portal digital cu un conținut bogat și experiențe digitale interesante. Situri și muzee arheologice, sate și tradiții, gastronomie, vizitare de obiective turistice, bucuria naturii ... totul din siguranța casei noastre.

Invăț

In scopul de a sprijini întreprinzătorii din domeniul turistic cu abilități potrivite, inițiativa  Greece From Home, în parteneriat cu programul Grow Greek Tourism Online al companiei Google, lansează o serie de noi inițiative de învățare la domiciliu. Aceste traininguri sunt disponibile începând cu 2 aprilie și vor fi oferite gratuit zilnic. Acestea includ seminarii interactive de grup online, care acoperă o varietate de subiecte, de la modul de a crea un plan de marketing digital pentru afacerea dvs., la modul de lucru de la distanță și multe altele. De asemenea, oferă posibilitatea întâlnirii online individuale, directe, cu unul dintre partenerii specializați Google, astfel încât fiecare afacere să poată primi sfaturi personalizate pentru prezența sa digitală, adaptate nevoilor sale.

Oricine este interesat poate afla mai multe informații și se poate înscrie online la adresa: g.co/greektourism/seminarsfromhome.

După finalizarea seminariilor, participanții vor primi un certificat de participare de la Google, Ministerul Turismului și IAB Europe.

 
 

 

Ministry of Tourism

Greek National Tourism Organization

Romania Office

Libertatii 18,Bl.104,Sc.2,Et.2,Ap. 18, Bucharest

Tel  :(+4) 021.311.31.37 

Fax :(+4) 021.310.96.10

FACEBOOK  VISITGREECE  INSTAGRAM   YOUTUBE BLOG

 

 

Comentarii