14.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăLifestyleGrațiela Duban are un nou proiect la Kanal D. Ce emisiune va...

Grațiela Duban are un nou proiect la Kanal D. Ce emisiune va prezenta

Prezență efervescentă, plină de șarm, atât pe scena teatrului, cât și pe micile și marile ecrane, Grațiela Teohari Duban intră în echipa Kanal D pentru a concura, alături de Mihai Mitoșeru, în competiția adunării de zestre pentru miri.

„Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopar tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte. Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un <rival> în partenerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambitoasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine! J. Să înceapă nunțile!”, a declarat Grațiela Teohari Duban.

Mihai Mitoșeru este și el nerăbdător să plece în călătoriile de care i-a fost atat de dor. Și le promite viitorilor miri, la nunțile cărora va ajunge în perioada urmatoare, că distracția la maximum vor fi cuvintele de ordine. Îndragitul prezentator se declară  încântat de noua sa parteneră de emisiune și speră să îi intre în „grații” rapid, chiar dacă vor fi și rivali în goana după zestre.

„Grațiela este inteligentă, frumoasă, e o actrită care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redutabil în ea, doar că eu nu pot să pierd; și nu am să pierd! Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta al fericirii absolute; ce poate fi mai frumos decât să fii părtaș și să simți bucuria mirilor, a familiilor, apropiaților acestora, în momente atât de speciale cum sunt nunțile. Așadar, să dăm startul la petreceri! Îi invit pe toți cei care își doresc să ne aibă aproape la cel mai important eveniment din viața lor să ne dea de veste, înscriindu-se pe pagina casting@kanald.ro  .Venim cu drag la nuntă și vă promitem o petrecere de pomină!”, a spus Mihai Mitoseru.  

Emisiunea „Se strigă darul” este în continuare în căutarea acelor povești de dragoste care merită sarbatorite de o țară intreagă. Așadar, toți cei care vor spune marele „Da!” în 2021 și care își doresc ca dragostea lor să fie împărtășită tuturor, îi pot invita pe Grațiela Teohari Duban și pe Mihai Mitoșeru la nunta lor, înscriindu-se pe pagina casting@kanald.ro  .

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cehia dă asigurări Ucrainei că armamentul promis constând în sute de mii de obuze va sosi în curând

Premierul ceh Petr Fiala l-a asigurat marţi pe omologul său ucrainean Denis Şmîhal că primele muniţii din iniţiativa gestionată de Republica Cehă pentru achiziţionarea...

SUA consideră că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne “limitată”

Statele Unite(SUA) consideră în continuare că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne "limitată", la două zile după un bombardament mortal asupra acestui oraş din...

Sărăcie declarată, dar, în Securitate, cu Gușă plină

Ilustrație: Marian Avramescu În super anul electoral în curs, postul de telejustiție Realitatea începe să aibă un considerabil Plus de Gușă. Realitatea pe Păcur(ă)aru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă