19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăLifestyleGermania face scorul turneului: 4-0 cu Australia

Germania face scorul turneului: 4-0 cu Australia

Naţionala Germaniei a reuşit o evoluţie impresionantă şi un rezultat pe măsură în primul meci al elevilor lui Joachim Low la Campionatul Mondial, scor 4-0 cu Australia, în grupa D.

Golurile au fost marcate de Lukas Podolski, care a deschis scorul cu un şut puternic din interiorul careului, în minutul 8, apoi de Miroslav Klose, care i-a luat faţa portarului Mark Schwarzer şi a trimis cu capul în poarta goală, în minutul 27, de Thomas Muller în minutul 68, după un dribling scurt în careu şi un şut pe jos, bară-gol, şi de proaspăt-intratul Cacau, care a „înţepat” din faţa porţii o centrare venită de la excelentul Mesut Ozil, în minutul 70.

Germanii au profitat, în repriza secundă, şi de eliminarea directă a lui Tim Cahill, survenită, cam lejer, în minutul 56, după o intrare cu ambele picioare în faţă la un adversar.

Însă prestaţia Germaniei nu a avut nevoie de niciun ajutor duminică seara. Cu excepţia celor patru reuşite, nemţii au mai ratat alte câteva ocazii mari şi au lăsat impresia că ar putea marca ori de câte ori accelerează jocul.

Echipele de start:

Germania: Neuer – Lahm, Friedrich, Mertesacker, Badstuber – Khedira, Schweinsteiger – Muller, Ozil, Podolski – Klose.

Australia: Schwartzer – Wilkshire, Neill, Moore, Chipperfield – Emerton, Grella, Valeri, Culina, Garcia – Cahill.

La jocul de pe Moses Mabhida Stadium au asistat peste 62.000 de spectatori.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă