Gerard Depardieu e acuzat de viol și agresiune sexuală

Actorul francez Gerard Depardieu a fost acuzat oficial de autoritățile franceze de viol, după ce o tânără actriță a susținut că agresiunea ar fi avut loc în 2018. Acum, surse juridice au declarat pentru AFP că actorul este cercetat pentru viol și agresiune sexuală.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

24.02.2021 - 16:39

Gérard Depardieu a fost acuzat de viol și agresiune sexuală în Franța pentru un incident care ar fi avut loc în 2018, potrivit agenției de presă Agence France-Presse (AFP).

Actorul, în vârstă de 72 de ani, a fost acuzat oficial în decembrie, după ce o tânără actriță anonimă, pe atunci 22 de ani, ar fi presupus că Depardieu a violat-o și a agresat-o în casa sa din Paris în august 2018, relatează AFP, citând o sursă judiciară.

Cazul a fost închis în 2019 din cauza lipsei de probe, dar a fost redeschis în vara anului 2020, potrivit presei franceze.

 

Avocatul lui Depardieu, Hervé Témime, a declarat pentru AFP că actorul „contestă total acuzațiile”.

O sursă a declarat pentru AFP, actorul este un prieten al familiei femeii. Avocatul femeii, Elodie Tuaillon-Hibon, a declarat pentru AFP că speră ca „sfera privată a clientului ei va fi respectată” pe măsură ce se va desfășura cazul.

Acuzațiile împotriva lui Depardieu au apărut inițial în august 2018, femeia susținând incidentele survenite în 7 și 13 august. Ea a făcut plângerea împotriva actorului pe 27 august.

La acea vreme, Témime a denunțat acuzațiile, spunând: „Gérard Depardieu contestă absolut orice agresiune, orice viol”.

Depardieu este o figură cunoscută în cinematografia franceză și a lucrat la aproximativ 245 de filme și emisiuni TV, inclusiv Going Places, The Man in the Iron mask, Life of Pi și Last Holiday.

Citește totul despre:

Comentarii