12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleGentile care nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba

Gentile care nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba

Geanta este unul dintre cele mai functionale si mai iubite accesorii din dulapul nostru. Dar alegerile cu privire la ce sa cumperi sunt coplesitoare. De exemplu, Manier, un brand local, ofera genti din piele 100% naturala, dar si alte accesorii precum portofele, curele si asa mai departe. Calitatea este de top, aceste fiind importate din Italia, tara cunoscuta pentru produsele de lux din aceasta nisa. Si, daca vei intra pe site-ul Manier, vei descoperi o gama variata de modele si tipuri de genti de care, pur si simplu, te vei indragosti. Iata 10 tipuri de genti de mana pe care le vei gasi la Manier si pe care trebuie sa le detii.

 

Gentile pastreaza toate obiectele noastre de zi cu zi si ne ajuta sa ne completam stilul vestimentar. Dar cu atat de multe tipuri de posete si genti de mana, cum spuneam, optiunile ne pot coplesi.

 

Suntem aici pentru a te ajuta. Iata ghidul nostru pentru gentile de mana de care vei avea nevoie:

 

1.Geanta de birou

Aceasta este geanta de mana esentiala oricarei femei care merge la birou. Este o geanta de mana de dimensiuni medii pana la mari, care poate contine aproape orice, precum o carte sau o tableta. Incerca sa alegi o geanta de la Manier, dintr-o piele de culoare neutra, cum ar fi negru sau maro mediu pana la inchis, astfel incat sa nu se vada cusaturile. Fereste-te de gentile care au o multime de logo-uri sau aplicatii, pentru ca nu sunt deloc potrivite pentru o tinuta office.

 

 

2.Plicul de zi

Un plic de zi adaptat tinutei tale este o optiune fantastica daca stii cum sa iti organizezi bine obiectele pe care le porti. Plicurile mai mici sunt dragute si usoare iar plicurile mai mari au mai multe buzunare. Acesta este unul dintre acele accesorii care te ajuta sa dai frau liber imaginatiei si pe care il poti adapta cu usurinta stilului ales, indiferent ca mergi la restaurant sau la o intalnire. Poti sa te joci cu diferite materiale si culori, insa iti recomandam pielea naturala, pentru ca astfel te vei bucura mai mult de plicul tau favorit.

 

3. Geanta tip postas

Dupa cum stim cu totii, aceste tipuri de genti ofera o mare libertate de miscare, iti poti lua cu tine foarte multe lucruri si arata mult mai elegant decat un rucsac. O geanta tip postas sau crossbody buna va avea o curea robusta, reglabila cu o clapeta frontala usor de manevrat. Nu ar trebui sa fie prea grea si sa aiba o dimensiune medie. Daca alegi o geanta prea mica, sa stii ca aceasta nu va fi foarte functionala, iar prea mare te poate coplesi. Alege o geanta de dimensiune medie pe care o vei gasi, cu siguranta, la Manier. Aceasta geanta este, in general, preferata studentelor si elevelor pentru ca sunt incapatoare si ofera un grad de confort foarte mare.

 

4.Geanta de seara

Cu siguranta vei avea nevoie de o geanta de seara la un moment dat, asa ca de ce sa asteptam pana noaptea dinaintea unui eveniment mare si elegant pentru a ne trezi ca nu avem un astfel de accesoriu? Cel mai atemporal (si versatil) stil pe care-l poti avea in dulap este o geanta eleganta, din piele neagra sau metalizata, aurie sau argintie. Acesta este un tip de geanta de mana, cunoscuta si sub numele de clutch, care ar trebui sa fie cat mai simpla posibil, deoarece doresti sa o ai ani de zile si sa o folosesti pentru orice eveniment. Geanta de seara este in general versatila. Indiferent de culoarea gentii, cu siguranta aceasta poate fi asortata oricarei tinute alese pentru o seara memorabila.

 

5.Geanta de vara cu motive traditionale

Geanta cu motive traditionale este ideala in lunile calde. Este perfecta, pentru vara pentru ca modelul si nuantele sunt un pic mai jucause decat celelalte tipuri de genti de mana. Poti sa o porti la tinutele de zi cu zi in timp si chiar si la serviciu. Aceasta geanta poate fi purtata cu succes la o tinuta Boho Chic.

 

6.Geanta de umar 

Gentile de umar au un aspect elegant si sofisticat, dar sportiv – si sunt o alta alegere perfecta in fiecare zi. Pielea normala sau pielea intoarsa sunt ideale,  pentru un aspect “light”. Optiunile pentru aceste tipuri de posete variaza drastic, deci o mare parte din ceea ce vei detine este conditionata si de propriul stil personal, de gust si de buget.

 

7. Maxi bag chic

Fiecare femeie are nevoie de un maxi bag chic, care sa se asorteze tinutei alese la birou. Este o geanta versatila, care se adapteaza cu usurinta oricarei situatii, fiind foarte incapatoare.

 

8. Geanta casual

Aceasta geanta este simbolul tau si iti va permite sa iti arati stilul personal. La Manier vei gasi o multime de genti care se potrivesc stilului casual, cu texturi si modele vesele, diferite. Accesorizeaz-o cu brelocuri amuzante sau esarfe elegante pentru a-i oferi personalitatea dorita. Geanta casual poate fi purtata de oricine, indiferent de varsta.

 

9.Geanta clasica

Cumpara o geanta care atrage privirile oricui, datorita unui design clasic, atemporal. Se asorteaza cu tinutele elegante, de zi sau la tinutele de cocktail.

Vei avea o geanta din piele, rezistenta si frumoasa. Aceste tipuri de genti sunt considerate o declaratie de stil si depasesc orice tendinta. 

 

10. Geanta colorata

Da, negru este intotdeauna un clasic, dar uneori trebuie doar sa te lasi inspirata de culori, mai ales cand acestea iti pot afecta atat de mult starea de spirit. O modalitate excelenta de a utiliza o geanta de mana colorata nu este aceea de a o potrivi cu hainele tale, ci de a alege o nuanta care se afla in spectrul opus de culori pe care le porti pentru a crea un contrast. La Manier vei gasi o multime de genti colorate si numai bune pentru a inveseli o zi mohorata.

 

Acestea fiind spuse, verifica garderoba si, daca iti lipseste una din gentile de mai sus, intra acum pe Manier.ro si comand-o!

Cele mai citite

Viktor Orban anunță că 2024 va fi anul înlocuirii hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă

În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă,...

Oferta lui Marcel Ciolacu pentru Piedone a picat: „Am încheiat orice dialog. Îi urez succes!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone, cel care a spus în cursul...

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă