25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăLifestyleGâlcă, pus pe liber de Gigi Becali. Reacția finanțatorului Stelei

Gâlcă, pus pe liber de Gigi Becali. Reacția finanțatorului Stelei

Gigi Becali a anunțat sfârșitul contractului pentru Costel Gâlcă pe banca Stelei, la finalul meciului cu Oțelul, scor 0-0, după ce roș-albaștrii au câștigat al treilea titlu consecutiv.

„E o bucurie foarte mare. Facem cinci-şase transferuri pentru Champions League. Mirel Rădoi va fi antrenorul Stelei. Gâlcă şi-a încheiat contractul, îi mulţumim foarte mult pentru ceea ce a făcut la Steaua. Gâlcă are ofertă din Arabia şi am înţeles că a şi negociat cu o echipă de acolo. Am câştigat titlul împreună”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

Steaua a cucerit titlul după ce Oțelul a învins-o pe ASA Târgu Mureș, scor 2-1, în ultima etapă a Ligii I. Steliștii puteau avea o seară fără emoții, joi, însă nu au reușit să învingă CSMS Iași, meci încheiat cu scorul de 0-0.

Citește și Steaua este campioana României, pentru al treilea an consecutiv! Dramă la Târgu Mureș

Costel Gâlcă a cucerit două trofee cu Steaua: Cupa Ligii și Campionatul Ligii I. El este în cursă pentru un al treilea trofeu, urmând ca Steaua să dispute finala Cupei României cu Universitatea Cluj, echipă retrogradată în Liga a II-a.

Gâlcă a preluat Steaua în vara anului 2014, după ce Laurențiu Reghecampf a plecat la Al-Hilal. Favorit să-i ia locul lui Gâlcă este Mirel Rădoi, fostul căpitan stelist, în vârstă de 35 ani, care în ultimele sezoane a evoluat în Arabia Saudită.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă