FOTO. Paige Spiranac, apariție sexy pe Instagram

Considerată una dintre cele mai sexy sportive de pe întreg mapamondul, americanca Paige Spiranac face senzație pe internet cu ultimul ei video, unde predă lecții de golf îmbrăcată sumar.

Share

Rl online 0 comentarii

26.08.2020 - 22:54

Jucătoarea în vârstă de 27 de ani tocmai a postat cel mai recent episod al serialului ei online, „Quickies cu Paige”, în care împărtășește din secretele golfului cu cei 2,8 milioane de urmăritori de pe Instagram.

În clipul video, blonda apare îmbrăcată într-o rochie albă și pantofi roz, în timp ce le arată fanilor cum să facă o lovitură tip flop shot. Ea spune: „Bună tuturor, astăzi vom învăța una din loviturile mele preferate, flop shot, una din cele mai cerute de voi”. Ea a continuat să ofere sfaturi despre poziția crosei, distribuția greutății și poziția mingii.

Postarea ei a strâns nu mai puțin de un milion de vizualizări, fanii exprimandu-și admirația în comentarii. „Un video excelent, îmi place cum ai explicat totul”, a spus unul dintre urmăritori. Altul a adăugat: „Tocmai joc golf, iar sfatul tău m-a ajutat foarte mult. Mulțumesc”.

De-a lungul vremii, blonda cu aptitudini de fotomodel a pozat pentru mai multe reviste, cea mai cunoscută dintre acestea fiind Sports Illustrated, acolo unde Paige nu s-a sfiit să-și arate „bogățiile” cu care Mama Natură a înzestrat-o.

Comentarii