6.1 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăLifestyleFOTO INCENDIAR. O echipă din Chile are cel mai sexy investitor

FOTO INCENDIAR. O echipă din Chile are cel mai sexy investitor

Daniella Chavez, blonda care a fost desemnată de Playboy una din cele mai sexy latino-americane, a uimit pe toată lumea atunci când a decis să investească într-un club de fotbal din Chile.

Modelul, care s-a autointitulat „Regina sexy” pe un cont de socializare, și-a anunțat cei 1,2 milioane de fani de pe Twitter că va investi într-un club din Divizia A, Rancagua Sur, din orașul ei natal.

Deși e o fană înrăită a echipei Real Madrid și a clubului O’Higgins FC, blonda în vârstă de 34 de ani are planuri mari cu Rancagua și speră să ducă formația în prima ligă a țării. „Am mare încredere. Este o echipă de cartier cu potențial, care este la un pas să treacă la profesioniști. Este o provocare frumoasă pentru mine, deoarece face parte din orașul meu”, a spus Daniella, care a mulțumit fanilor pentru susținere.

Căpitanul clubului, Javier Hernandez, a declarat că jucătorii au apreciat „contribuția” inițială a modelului sexy de 25 de milioane de pesos chilieni (în jur de 32.500 de dolari), după ce au aflat despre implicarea acesteia prin intermediul rețelelor de socializare.

Daniella Chavez a devenit faimoasă în întreaga lume în 2015, atunci când a susținut că portughezul Cristiano Ronaldo ar fi înșelat-o pe iubita lui de la acea vreme, Irina Shayk, cu ea, deoarece i-ar fi plăcut sânii generoși ai blondei.

Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă