14.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăLifestyleFotbal Spania: Barcelona a detronat-o pe Real Madrid, după ce a spulberat...

Fotbal Spania: Barcelona a detronat-o pe Real Madrid, după ce a spulberat Rayo Vallecano

Etapa a XXVI-a a Primerei Division a produs o schimbare majoră la vârful clasamentului, după ce Barcelona a detronat liderul Real Madrid. Schimbarea s-a produs în urma unei victorii a catalanilor, respectiv un eșec al galacticilor.

Real Madrid a pierdut șefia clasamentului după ce a fost învinsă în campionat, pentru a doua oară în ultimele 5 partide, de către Atletic Bilbao, în deplasare. Scorul de 1-0 a fost stabilit de către vârful lui Bilbao, Aduriz, în minutul 26, după care tripleta Ronaldo-Benzema-Bale nu a mai putut face nimic pentru a reuși măcar un punct.

Rivalii din Barcelona au făcut scor cu Rayo Vallecano, pe Camp Nou, partidă câștigată de catalani cu scorul de 6-1. Messi a reușit un nou hattrick, în timp ce Suarez și-a trecut încă o dublă în palmares.

Citește și Messi a mai doborât o bornă: "Senor Hat-trick". Cum l-a depășit pe Ronaldo

După aceste rezultate, Barcelona ocupă primul loc în clasament, cu 62 de puncte și un golaveraj de +60, în timp ce Real a căzut pe 2, cu 61 puncte și golaveraj +51. A treia clasată, Atletico Madrid, are 54 de puncte, însă duminică, de la ora 22.00, va disputa meciul etapei cu Valencia.

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă