17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleFost antrenor de la Steaua refuză un club de tradiție din Serie...

Fost antrenor de la Steaua refuză un club de tradiție din Serie A

Antrenorul italian Walter Zenga a refuzat oferta celor de la Cagliari, club din Serie A, fostul stelist motivând că preferă să rămână în regiunea arabă și să dezvolte acolo fotbalul.

Zenga le-a mulțumit oficialilor de la Cagliari, într-o postare pe contul său de Twitter și a ținut să aprecieze faptul că a fost contactat de un club cu tradiție în fotbalul italian. Totuși nu este exclus ca Zenga să revină în Italia în cazul unei oferte venite din altă parte. Spre exemplu el și-a arătat tot timpul disponibilitatea de a o prelua pe Inter Milan, echipa la care s-a consacrat ca portar.

"Vreau să-i mulţumesc preşedintelui Tommaso Giulini şi tuturor celor de la Cagliari pentru că s-au gând la mine ca antrenor, dar, cu regret, sunt nevoit să refuz. În acest moment, din motive profesionale şi personale intenţionez să rămân la Dubai pentru a-mi aduce contribuţia la dezvoltarea fotbalului în această parte a lumii. Rămâne satisfacţia de a fi fost contactat de o echipă cu mare tradiţie şi cu un management ambiţios, cum este cel al lui Cagliari", a scris Zenga, pe contul său de Twitter.

Tehnicianul ceh Zdenek Zeman a fost demis, săptămâna aceasta, din funcţia de antrenor principal al echipei Cagliari, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare. Potrivit presei italiene, pe lista posibililor înlocuitori se afla şi Walter Zenga, alături de nume precum Gianfranco Zola, Delio Rossi, Davide Ballardini şi Eduardo Reja.

Zenga a antrenat, în România, FC Național, Steaua, iar ulterior Dinamo. Ultima dată italianul s-a aflat la cârma echipei Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite.

Cele mai citite

Ciucu o are mai mică decât Nicușor Dan, dar Cloptilde Armand îi bate pe toți. (vorbim de iarbă)

Rezultatul campionului Nicușor Dan / Foto: Laurențiu Mușoiu Metrul tâmplarului rămâne cea mai credibilă sursă, în continuare. Acest instrument a pus capac unei mari dileme...

Forțele israeliene au recuperat din Gaza cadavrele a trei ostatici

Forțele israeliene au recuperat cadavrele a trei ostatici din Gaza, anunță Forțele de Apărare Israeliene (IDF), potrivit BBC. Trupurile aparțin lui Shani Louk, Amit Buskila...

Zeci de comune și orășele l-au îmbogățit cu afaceri mici și multe

Compania Ideas Funding Pack SRL a reușit să se afirme pe piață prin intermediul consultanței oferite comunităților mici. Cu un flux constant de...
Ultima oră
Pe aceeași temă