14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleFoodMiercuri, în România liberă print: De ce nu poate Liviu Dragnea să...

Miercuri, în România liberă print: De ce nu poate Liviu Dragnea să fie premier în România roşie

„România liberă” îți oferă miercuri noi dezvăluiri exclusive, informații importante și analize complete. Cumpără ediția de print de la chioșcurile de ziare și poți citi:

Liviu Dragnea, îmbogățit din evaziune și firmă-paravan

O lege din 2001 prevede că un condamnat nu poate fi membru al Guvernul. Liderul PSD are o condamnare definitivă pentru fraudă la referendum, dar şi un dosar penal în curs de judecare.  Mai mult, trecutul lui Liviu Dragnea este marcat de o altă plângere penală clasată dubios, o avere controversată și o firmă branșată la bani publici.

Amână reducerea taxelor, dar promit tunel ca la elveţieni

Printre multele gogoriţe vândute românilor în campania electorală, PSD a atins apogeul în Dâmboviţa, unde a promis un tunel feroviar pe sub munţi, care să lege Pietroşiţa de Sinaia. Partidul s-a inspirat de la elveţieni, care au inaugurat în acest an Tunelul Gotthard, cel mai lung tunel feroviar din lume.

Dîncu sabotează ascensiunea liderului PSD în fruntea Guvernului

Un proiect de lege pregătit de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice luna trecută prevede că persoanele care au suferit condamnări penale nu pot fi membri ai Executivului decât după ce se reabilitează. Acest articol din inițiativa legislativă pare a fi scris pentru a fi o nouă piedică pentru ca Liviu Dragnea să ajungă prim-ministru.

 

Articole pe care nu trebuie să le pierzi

Traficul de cereale, cel mai bun an din istoria Portului Constanţa

În primele 11 luni din 2016 au trecut deja prin dane 18,51 milioane tone, iar dacă tendinţa se menţine va fi depăşit recordul de anul trecut, când s-a ajuns pentru prima dată la 20 de milioane de tone. Cerealele reprezintă o treime din traficul total de mărfuri în porturile maritime românești. Marile puteri își cresc bugetele pentru arme

Faleza care alunecă în Dunăre, cu tot cu construcții

Din 2010 până în prezent, pe faleza din Galați s-au produs opt surpări, unele fiind gropi adânci de zeci de metri. Primarii care au condus oraşul în ultimii şase ani au alocat sume uriaşe pentru acoperirea gropilor, dar nu au făcut nimic pentru eliminarea cauzelor apariţiei acestora.

Exterminaţi sub ochii lumii civilizate

Oraşul sirian Alep a trecut peste o noapte de coșmar, după o zi de groază, în care trupele lui Bashar al Assad au folosit din nou gaz sarin, la est de Hama. Numărul victimelor variază între 70-100 de oameni uciși și 500 de răniți.

Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă