15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleFoodExpertii in Home&Design

Expertii in Home&Design

» Caminul
Lansata in 1997, este revista ultimelor tendinte in materie de decoratiuni interioare din capitalele europene ale designului interior (Milano, Paris, Barcelona). Apare lunar in 132 de pagini.

» Casa mea
Lansata in 1998, este una dintre cele mai citite reviste de profil din Romania, cu o audienta de peste 277 mii de cititori, oferind solutii optime pentru cei interesati sa-si construiasca o casa in regie proprie sau apeland la serviciile unei firme de constructii.

» Planul Casei Mele
Lansata in 1998, revista prezinta proiecte de case si solutii de amenajare interioara primite de la arhitecti, fiecare numar fiind insotit de CD-ul corespunzator. Revista mai cuprinde informatii despre piata imobiliara a terenurilor, caselor si apartamentelor din toata tara, oferte imobiliare cu terenuri, case si apartamente, detalii despre creditele si finantarile oferite de banci, dar si 10 proiecte de case cu propuneri de amenajari interioare.

Domus Util
Lansata in 2002, este un ghid practic de reamenajari interioare, care vine in sprijinul cititorilor cu venituri medii, aducand solutii optime pentru redecorarea apartamentelor si asistenta in proiecte specifice.

» Domus
Lansata in 1999, revista ofera prezentari de locuinte exclusiv din Romania, cele mai ingenioase si la indemana metode de redecorare a casei, fiind si singura revista din Romania care are un supliment inserat si specializat pe functiuni din locuinta. Revista, care apare in aproape 200 de pagini, este considerata un adevarat expert in designul interior.

» Unelte si echipamente
Lansata in 2000, este o publicatie lunara specializata in echipament industrial, cu distributie gratuita. Revista isi propune sa aduca in atentia cititorilor tehnologiile, echipamentele tehnologice cu care se lucreaza azi in domeniul constructiilor in lume, dar si noutatile care apar pe piata noastra sau cea de afara.

» Clever Travel
Lansata in 2006, revista este o calatorie in sine, propunand cele mai interesante destinatii de vacanta, hoteluri, cluburi, restaurante, sugestii de shopping etc. In fiecare numar, Clever Travel propune noi destinatii de vacanta, delicii culinare din toate colturile planetei, dezvaluiri ale VIP-urilor autohtone despre fabuloasele lor vacante, dar si ultimele tendinte in materie de echipamente si imbracaminte de travel – incluzand aici si gadget-urile si muzica pe care e cool sa o asculti in vacanta.

Cele mai citite

Irak ajută la misiunea de căutare a elicopterului ce îl transporta pe președintele Iranului

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

Mircea Geoană susține că sistemul de vot din România este cel mai primitiv din Europa

Sâmbătă, la Congresul Studenților din România, desfășurat la Palatul Parlamentului, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut o declarație tranșantă privind sistemul...

Accident suspect în apele teritoriale românești. O navă dinspre Ucraina a ciocnit un alt vas dar și-a continuat drumul până în Bulgaria

O navă care plecase din Ucraina, purtând pavilionul Insulelor Comore, a ciocnit un vas sub pavilionul Tanzaniei, în apele teritoriale românești, în dreptul orașului...
Ultima oră
Pe aceeași temă