Iubitorii de natură, peşte şi voie bună, sunt aşteptaţi la acest sfârşit de săptămână în parcul IOR, la “Târgul Peştelui de Toamnă”.
Pentru pregătirea festinului, maeştri bucătari din toate zonele ţării au gătit preparate alese.
Cantităţile de peşte sunt impresionante, peste 10.000 de porţii din peste 100 de sortimente de peşte îi aşteaptă pe cei care vor să petreacă un weekend relaxat în aer liber.
„Vedete la TARGUL PESTELUI DE TOAMNA vor fi CIORBA DE PESTE, SARAMURA DE CARAS, SARAMURA DE CRAP, PLACHIA DE PASTRAV, CRAPUL RONDELE PRAJIT, CRAP INTREG LA GRATAR, CARAS INTREG LA GRATAR, tot pe gratar vor sfarai SCRUMBIA, PASTRAVUL, MACROUL, DORADA, BIBANUL DE MARE si multe alte delicatese.
Prajit sau la gratar, cu mămăliguță și usturoi, in plăcinte, crochete, mici, in chifteluțe sau sărmăluțe în foi de viță ,cu usturoi sau cu lămâie, PESTELE ESTE VEDETA DIN ACEST WEEKEND TOMNATIC, asadar ia-i cu tine pe toti cei dragi și hai sã ne vedem și revedem timp de 3 zile la TARGUL PESTELUI DE TOAMNA in PARCUL IOR din CAPITALA, de vineri 01 octombrie, pana duminica 03 octombrie, unde vestiti producatori si bucatari ne vor intriga papilele gustative cu preparate care nu pot fi refuzate.
Nimeni nu pleacă de la festival cu mâna goală, pentru că, pe lângă preparatele gătite la faţa locului, se va mai putea gasi peste proaspat, zacuscă de peşte, peşte în saramură sau afumat, numai bun de luat acasă.”, transmit organizatorii evenimentului, conform siteului autenticevents.ro.