4.8 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăLifestyleFoodBlaxy Girls: Vrem ca ceea ce cântăm noi să se audă peste...

Blaxy Girls: Vrem ca ceea ce cântăm noi să se audă peste tot în Europa

Romanialibera.ro vă invită să-i cunoaşteţi pe cei care vor să reprezinte România în 2011 la Eurovision Song Contest. În fiecare zi veţi putea citi exclusiv pe romanialibera.ro un interviu cu artiştii participanţi la Selecţia Naţională Eurovision.

Astăzi vă prezentăm un interviu cu Blaxy Girls, trupă înscrisă în competiţie cu piesa „It’s So Fine”.

Finalistul Selecţiei Naţionale Eurovision 2011 va fi decis chiar în noaptea de Revelion în cadrul unui show realizat de TVR.

De ce aţi decis să participaţi din nou la Eurovision?  
 
Pentru că vrem ca ceea ce cântăm noi să se audă peste tot în Europa. Pentru că ne dorim din tot sufletul să reprezentăm România în afară graniţelor ei. E un privilegiu să îţi poţi reprezenta ţara la un concurs.
 
Care este povestea piesei „It’s so fine”? Ce atuuri are?
 
E un basm frumos cu happy-end, sperăm noi. Este mai neobişnuită prin simplitate, mesaj de lume nouă, o lume de basm, o lume optimistă şi veselă, lipsită de griji când totul „it’s so fine”. Atuul ei este refrenul uşor de reţinut, ca la orice hit, optimismul ce răzbate din versuri, linia melodică.
 
Ce aşteptări aveţi de la Selecţia Naţională Eurovision?
 
Să fie corectă, atât. Să plece cel mai bun din această finală. 
 
 
3 motive pentru care meritaţi să reprezentaţi România la Eurovision 2011.
 
 Complexitatea armonico-melodică a piesei; Mesajul acesteia – o lume nouă în care toată lumea merită măcar un zâmbet, în care totul va dura şi nimeni nu s-a săturat să încerce, iar toate acestea se oglindesc în ochii noştri; Vocea solistei noastre cu un timbru al ei şi numai al ei care ştie să transmită şi formula noastră ca şi trupă de fete.
 
 
Ce piese participante la Selecţia Naţională ar avea cele mai mari şanse să reprezinte România la Eurovision ? Cum ar arata un Top 5?
 
Credem că toate au şanse egale, însă nu ne putem pronunţa înainte de finală când toţi concurenţii evoluează live. Înregistrările pot avantaja anumite voci sau invers. 
 
De ce concurenţi vă temeţi?
 
Nu ne temem de concurenţi. Şi ei speră ca şi noi să plece să reprezinte ţara şi ei au emoţii constructive ca şi noi. 
 
 
Ce calităţi trebuie să aibă o piesă că să câştige un concurs cum este Eurovisionul?
 
Credem că aceste calităţi le descoperă publicul atunci când alege pe cine să voteze. Din punctul nostru de vedere trebuie să placă aproape tuturor categoriilor de oameni, mai tineri sau nu, mai rockeri sau nu, mai erudiţi sau nu. Aşa cum s-a întâmplat anul trecut cu piesa Paulei şi a lui Ovi.
 
 
După Eurovision ce urmează? Un proiect nou?
 
 După Eurovision, probabil repetiţii, concerte, single, album, videoclip, poate un film. Idei şi propuneri sunt multe dar până atunci sperăm ca după Eurovision urmează pregătirea pentru Germania. 

Urmăriţi videoclipul piesei „It’s So Fine” cu care Blaxy Girls participă la Eurovision.

Cele mai citite

Pensionare anticipată pentru românii care locuiesc în zone poluate

Un proiect legislativ, adoptat tacit de Senat, reintroduce această pensionare anticipată  De la 1 septembrie, noua Lege a pensiilor a înlocuit-o pe cea anterioară și...

Metamorfoza Parcului Grozăvești va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate într-o “oază de verdeață”, promit autorităților Terenul va fi refăcut complet, cu spații verzi, terenuri de joacă...

Netanyahu spune că pacea este mai aproape după uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului mişcării palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferă şansa păcii în Orientul Mijlociu, a declarat joi seară premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...
Ultima oră
Pe aceeași temă