Floriana e topită după Maradona

Share

Rl online 0 comentarii

15.07.2020 - 23:03

Prezentatoarea TV Floriana Messina a postat pe rețelele de socializare un mesaj de admirație pentru Diego Armando Maradona, chiar de lângă pictura murală a acestuia de pe o clădire din Napoli.

Bruneta cu forme parcă sculptate este un fan uriaș al echipei Napoli și a împărtășit pe Instagram dragostea ei pentru fostul starul argentinian al clubului din sudul Italiei.

Ea a postat o fotografie lângă zidul cu imaginea lui Maradona și a scris: „Maradona este Dumnezeu. Maradona este fotbal. Nimeni ca tine ... întotdeauna cu noi. Am un vis: să te găsesc. #Futbol#forzanapoli".

Postarea a devenit virală la doar câteva ore după ce Argentina a celebrat 34 de ani de la victoria în fața Angliei, obținută cu ajutorul legendarului gol marcat de Maradona, supranumit și „Mâna lui Dumnezeu”.

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți fani ai lui Napoli, prezentatoarea italiano-columbiană în vârstă de 31 de ani își arată adesea dragostea ei față de echipă, pozând în diferite ținute cu tematica și culorile clubului.

De curând, ea a oferit un spectacol de susținere înaintea finalei Coppa Italia, iar asta pare să-i fi impulsionat pe elevii lui Gennaro Gattuso, care s-au impus în fața marelui Juventus, după loviturile de la 11 metri.

Comentarii