16.5 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleFiica Andreei Berecleanu s-a cuplat cu un controversat crai de Dorobanți

Fiica Andreei Berecleanu s-a cuplat cu un controversat crai de Dorobanți

Cuplu bombă în lumea mondenă. Fiica Andreei Berecleanu, vedeta de la Prima TV, și a lui Andrei Zaharescu, consulul României în Africa de Sud, pare ca nu mai e o fată cuminte. Potrivit surselor noastre, Eva Zaharescu s-a cuplat, de aproximativ două săptămâni, cu unul dintre cei mai controversați crai de Dorobanți. Nimeni altul decât Ștefan Manolache, fiul politicianului Mircea Manolache.

 

Conform unor surse din anturajul acestora, atât Evă Zaharescu, cât și Ștefan Manolache încearcă să țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.  Cel mai probabil, tânăra se ferește de celebrii ei părinți și nu vrea să le mărturisească acestora faptul că i s-au aprins călcâiele după controversatul băiat de oraș, care are un palmares amoros extrem de mare, dar și un cazier stufos. Rămâne de văzut dacă povestea de dragoste dintre cei doi o să fie una de lungă durată sau se rezumă la o simplă aventură de o vară. 

 

Ștefan Manolache, tată de fată

 

În urmă cu aproximativ trei luni, “Prințișorul taxiurilor”, așa cum este poreclit Ștefan Manolache în showbiz, a devenit tătic, pentru prima oară. Alexandra, sexoasa șatenă care l-a scos de pe lista burlacilor, a adus pe lume o fetiță.

 

„E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit, este ceea ce mi-am dorit mai mult ca orice, m-a binecuvântat Dumnezeu cu cel mai de preț dar. Dacă până acum am avut multe cumpene și dacă până acum spuneam că nu există om care să mă «potolească», iată că, în sfârșit, am un «must have», e Ayla minunea noastră și sunt recunoscător clipă de clipă pentru tot ceea ce am. Vreau doar să îi mulțumesc femeii ce mi-a dăruit minunea vieți mele”, declara, în urmă cu ceva timp, Ștefan Manolache, pentru o publicație din România. 

Ștefan Manolache, palmares calificat

Noul iubit al Evei Zaharescu este cunoscut ca un adevărat Don Juan. Ștefan Manolache se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din lumea mondenă. După relația cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Ștefan Manolache a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Fiul politicianului Mircea Manolache s-a iubit și cu îndrăgita bloggeriţă Ioana Grama, dar și cu nepoata fostului premier Petre Roman.

Cele mai citite

Simion sare peste oi și trece la muls direct ciobanul

Ilustrație: Marian Avramescu Parlamentarul mioritic, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a trecut puțin peste tradițiile românești, de dragul strângerii de sponsorizări...

Simion sare peste oi și trece la muls direct ciobanul

Ilustrație: Marian Avramescu Parlamentarul mioritic, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a trecut puțin peste tradițiile românești, de dragul strângerii de sponsorizări...

Marcel Ciolacu critică conducerea liberală a Primăriei Constanţa: “Lipsesc cu desăvârșire”

Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al PSD și premier, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanța, afirmând că performanța administrativă, investițiile și accesarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă