11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFa-i ziua mai frumoasa cu ajutorul unui serviciu de livrare flori

Fa-i ziua mai frumoasa cu ajutorul unui serviciu de livrare flori

Indiferent daca este o zi deosebita sau nu, iti este foarte usor sa imbunatatesti ziua cuiva cu ajutorul unui serviciu de livrare flori.

 

Sa folosesti un serviciu de livrare flori este una dintre cele mai simple solutii cand vrei sa oferi o zi speciala cuiva aflat la distanta. Pentru ca este usor de folosit si eficient, din ce in ce mai multi oameni recurg la un serviciu de livrare flori. Alatura-te lor dupa ce parcurgi lista de mai jos, in care apar cele mai frecvente intrebari legate de optiunea de livrare flori.

 

Care este modul de plata?

 

Pentru ca modul in care faci cumparaturi sa fie cat mai simplu si eficient, ai multiple optiuni – nu iti ramane decat sa o alegi pe cea care iti este cel mai la indemana. Ai optiunea de a plati ramburs (plata la livrare), online cu cardul (prin MobilPay si LibraPay) ori prin transfer bancar. De asemenea, daca preferi, unele florarii iti permit sa achiti serviciul de livrare flori direct la sediul unuia dintre magazine, atat cash, cat si card.

 

Cat de eficient este serviciul de livrare flori?

 

O florarie de incredere iti va pune intotdeauna la dispozitie cele mai eficiente metode de livrare flori. De pilda, Florandes.ro livreaza flori in Bucuresti si in Ilfov, exclusiv prin curieri proprii – de aceea, poti sa fii sigur ca buchetele de flori pe care le-ai ales vor ajunge la destinar in stare impecabila.

 

In cat timp sunt livrate florile?

 

Depinde. Iti recomandam sa te bucuri de potentialul unui magazin care executa livrare flori cat mai rapida. Anumite florarii, precum Florandes, livreaza flori in intervale de doar 3 ore, de la plasarea si confirmarea comenzii.

 

Comenzile plasate pana in ora 15.00, de luni pana sambata vor fi livrate in aceeasi zi; iar cele plasate duminica vor fi livrate in cursul aceleiasi zile daca sunt inregistrate pana la ora 11.00.

 

Nu este obligatoriu sa plasezi comanda in aceeasi zi in care vrei sa fie livrata, ci poti sa programezi in avans o comanda de livrare flori. Tu hotarasti intervalul orar la care vrei ca florile sa ajunga la destinatar.

 

Exista multe alte beneficii incluse in serviciul de livrare flori online. De exemplu, la orice comanda plasata pe www.florandes.ro, vei primi o felicitare cadou, in care va aparea mesajul tau personalizat. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mesajul tau prin formularul de comanda, iar apoi specialistii florariei il vor transcrie de mana pe felicitarea care va ajunge la destinatar odata cu florile.

 

Incearca serviciul www.Florandes.ro de livrare flori si iti garantam ca vei reveni la el de fiecare data cand vei dori sa faci ziua cuiva mai frumoasa. Aici gasesti o gama variata de buchete de flori si de aranjamente florale si ai, de asemenea, optiunea de a crea un buchet de flori personalizat pentru persoane si ocazii unice in viata. Fa-i ziua cuiva special mai frumoasa cu ajutorul unui buchet de flori nemaipomenit!

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă