16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleEveniment grandios dedicat modei la Iași. Cine sunt vedetele prezentării

Eveniment grandios dedicat modei la Iași. Cine sunt vedetele prezentării

Catwalk-ul impresionant, cu lungimea de 36 de metri, a prins viață vineri, 4 iunie 2021, în prima zi a Romanian Fashion Week, cel mai important eveniment de modă din țară, organizat la Iași.

 Pe scena care acoperă un spațiu de 1.000 de metri pătrați, zeci de modele au prezentat ultimele creații ale designerilor participanți la show-urile găzduite de Grădinile Palas.

 Carmen Cherecheș, Prosper Center, Crina Bulprich & Monom, Octavia Chiru, UNArte București – Departament Modă, Lucian Broscățean, Sandra Chira, Cristina Lazăr, Venera Arapu și Murmur sunt designerii și brandurile care au deschis, vineri, 4 iunie 2021, prezentările de modă din cadrul Romanian Fashion Week.

 Pe parcursul întregului eveniment, peste 30 de creatori tineri, dar și consacrați vor încânta publicul cu colecțiile lor.

 „Este un eveniment care întinde o mână generoasă generației tinere de creativi. Noi, cei din Iași, sperăm ca, în felul acesta, să semănăm sămânța unei prietenii pentru zeci de ani”, a explicat designerul Irina Schrotter, de numele căreia se leagă tradiția organizării Romanian Fashion Week, eveniment aflat la cea de-a XIII-a ediție.

 Odată cu deschiderea show-urilor de modă, stilistul Ovidiu Buta, curatorul Romanian Fashion Week, a declarat: „Este foarte interesant să citești personalitatea designerilor când te uiți la haine. Trebuie să creștem oameni, dacă vrem să fim într-o industrie sănătoasă”.

 „La ediția din acest an, vedem colecții care se încadrează în direcția de responsabilitate, sustenabilitate și inovație, trei dintre conceptele esențiale pentru moda secolului XXI”, spune designerul Lucian Broscățean, coordonatorul secțiunii Innovative Future Platform, din cadrul Romanian Fashion Week, dedicată tinerilor creatori de modă.

 Festivalul Romanian Fashion Week a demarat cu testarea generală a participanților, iar în urma rezultatelor toți s-au încadrat în normele sanitare stabilite de autorități, în privința combaterii pandemiei de COVID-19.

 Evenimentul dedicat modei continuă, în capitala Moldovei, pe tot parcursul weekend-ului.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

JT Grup Oil anunță lansarea unei oferte publice de vânzare inițială a 10.000.000 acțiuni ordinare noi emise în urma unei operațiuni de majorare a...

JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal privat de produse petroliere din România...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă