10.5 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăLifestyleElena Udrea este însărcinată și va deveni mamă la 44 de ani....

Elena Udrea este însărcinată și va deveni mamă la 44 de ani. Cine este tatăl copilului

Elena Udrea a rămas însărcinată în urma unui tratament urmat la o clinică de fertilizare din București, au declarat surse apropiate fostei șefe a PMP, pentru observator.tv.

Iubitul său, Alexandru Alexandrov, i-a fost alături, mai ales că își dorește cu insistență să devină tată. Elena Udrea face vizite medicale în mod regulat, ultima chiar astăzi, dar deocamdată nu a aflat sexul bebelușului. Ecografia în urma căreia va afla dacă va fi mama unui băiețel sau a unei fetițe poatre fi făcută începând cu cea de 16-a săptămână de sarcină.

Elena Udrea (44 de ani) și Alexandru Alexandrov (32 de ani) sunt împreună de mai bine de un an și jumătate. În vara anului trecut, presa anunța că cei doi s-ar fi logodit.

Cele mai citite

Trump sărbătorește șampanie Curtea va judeca revendicarea de imunitate

Curtea Supremă a SUA a anunțat că va judeca dacă fostul președinte Donald Trump este imun la urmărirea penală pentru faptele comise în...

GALERIE FOTO. Georgina l-a dat de gol pe Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, iubita superstarului portughez Cristiano Ronaldo, a dezvăluit când are de gând să se retragă cvintuplul câștigător al Balonului de Aur. Partenera de viață...
Ultima oră
Pe aceeași temă