15 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăLifestyleDust Busters – Curatenie de 5 Stele pentru Casa Ta

Dust Busters – Curatenie de 5 Stele pentru Casa Ta

Din ce in ce mai multi oameni, constata ca au nevoie de serviciile unei firme de curatenie profesionale, mai ales atunci cand au cumparat un apartament sau au executat lucrari de reparatii extinse. Daca iei in considerare ce pot face angajatii unei firme de curatenie vei constata ca este mai convenabil sa apelezi la ei.

Astazi in Bucuresti, serviciile unei firme de curatenie sunt folosite nu numai de persoanele cu venituri mari si de burlaci, ci si de familiile obisnuite. Un astfel de prestator de servicii, este si firma de curatenie Dust Busters care ofera curatarea profesionala cu ajutorul echipamentelor specializate si a produselor de curatare. Dust Busters, este singura firma de curatenie din lume, nu doar din Romania sau Bucuresti, care a implementat un serviciu de curatenie filmat cu o camera montata pe piept.

Angajatii Dust Busters sunt dotati cu aceleasi camere video cu care este dotata si politia din SUA sau Marea Britanie. Mai mult decat atat, toti clientii au 7 zile la dispozitie sa ceara inregistrarea cu operatiunile de curatenie desfasurate in locuinta, biroul sau spatiul lor comercial. Acest serviciu este disponibil doar la cererea clientului, este bineinteles gratuit si inclus in toate serviciile de curatenie executate de Dust Busters.

In curand se va pune la dispozitia clientilor nostri si posibilitatea de a urmari in timp real toata operatiunea noastra de curatenie, de pe telefon, laptop sau tableta. De asemenea, Dust Busters este una dintre putinele firme de curatenie din Bucuresti care detine o polita de asigurare pentru prestarea serviciilor de curatenie, astfel incat daca vreodata se intampla ceva nedorit cu unu dintre obiectele dumneavoastra, puteti fi recompensat cu pana la 10,000 de Euro in baza politei de asigurare pe care o detin.

Cele mai solicitate servicii sunt cele de curatenie la domiciliu si curatenie birouri. Aici sunt incluse curatarea obisnuita saptamanala a mobilierului, a pardoselilor si a peretilor, precum si a instalatiilor sanitare. Specialistii pot fi solicitati ori de cate ori ai nevoie de igienizarea casei si a biroului, si de asemenea, poti face un contract pentru a veni o data, de doua ori pe saptamana in baza unui program prestabilit.

Servicii de Curatenie la Domiciliu

Serviciul de curatenie la domiciliu implica curatarea standard a tuturor camerelor, precum si spalarea balcoanelor, fatadelor, oglinzilor, corpurilor de iluminat si de protectie, ingrijirea plantelor, indepartarea petelor sau curatenia generala dupa reparatie, care implica eliminarea deseurilor de constructii, indepartarea prafului de constructie si a contaminantilor mari, curatarea cuprinzatoare a spatiilor, eliminarea urmelor mici de lucrari de reparatii si mirosuri neplacute.

Curatenie la domiciliu – Economii la produse de curatare

Pentru curatenia generala a casei, va trebui sa cheltui bani pentru produse de curatare pentru diferite suprafete (mobilier, podele, gresie), bureti, servetele, mopuri, perii si multe altele. Angajatii Dust Busters vin cu o gama larga de produse profesionale specifice pentru fiecare tip de suprafete, fara sa platesti nimic in plus.

Curatenie la domiciliu – O gama larga de servicii

Poti solicita servicii de curatare doar a unei singure camere, spre exemplu, dupa reparatii sau amenajari. De asemenea, poti solicita doar curatarea geamurilor, curatarea saptamanala umeda sau spalarea generala a bucatariei si a tuturor suprafetelor, precum si a baii.

Servicii de Curatenie Birouri

In componenta unei firme de curatenie birouri exista echipe de specialisti responsabili, cu cunostinte, instrumente moderne si echipamente pentru curatare profesionala 100%. Aceste echipe sunt capabile sa ofere servicii de curatenie birouri, curatenie case si apartamente, si chiar si pe un iaht in cel mai scurt timp posibil.

Nu este usor sa gasesti timp si pentru curatenie, chiar daca ti-ar placea sa ai un birou care sa straluceasca de puritate. Adesea efortul tau se reduce la a sterge praful de pe birou si monitor, telefon si eventual de pe un dulap, insa rezultatul final nu e cel dorit. Pentru a scapa de munca grea si laborioasa poti transfera aceasta munca unei firme de curatenie profesionala. Este suficient sa folosesti o singura data serviciile Dust Busters, pentru a intelege importanta si valoarea sa.

Avantajele Utilizarii unei Firme de Curatenie

Exista cateva principii cheie care disting curatenia profesionala de curatenia conventionala. Angajatii unei firme de curatenie precum Dust Busters, poseda informatii despre tehnologia de prelucrare a sute de tipuri de suprafete, cercetari in domeniul efectelor pe care le au produsele de curatenie profesionala asupra diferitelor tipuri de suprafete, controlul calitatii lucrarilor efectuate, evaluarea preliminara si recomandari pentru intretinere, utilizarea detergentilor si a produselor de curatare certificate exclusiv, care, de regula, nu se gasesc pe rafturile magazinelor de vanzare cu amanuntul, personal selectat cu un nivel crescut de cunostinte si abilitati in domeniul curateniei profesionale, prezenta unei varietati de echipamente de curatare, care pot face fata oricarei sarcini.

Cum te ajuta expertii unei firme de curatenie?

Serviciile furnizate de angajatii Dust Busters pot fi solicitate ​​o singura data, zilnic, saptamanal, lunar. Curatarea expresa iti va permite sa mentii atat casa, cat si biroul igienizate si mereu curate. Acest lucru este recomandabil, mai ales daca de obicei primesti vizite neanuntate, oaspeti, prieteni, rude. Acest tip de curatare dureaza aproximativ doua ore si include: indepartarea prafului de pe mobilier, lampi, tablouri, electrocasnice, calorifere; curatarea uscata a covoarelor cu un aspirator sau curatarea umeda cu un aspirator profesional; curatarea bailor si bucatariilor; eliminarea gunoiului; spalarea podelelor, usilor, peretilor, logiilor, balcoanelor, teraselor etc.

Curatenia intr-un birou ajuta la cresterea productivitatii, reduce numarul concediilor medicale si creeaza o impresie placuta a companiei tale in ochii clientilor si a potentialilor parteneri. Curatarea profunda este extrem de importanta, in special pentru persoanele care sufera de alergii. Acarienii sunt iubitori de locuri retrase, cum ar fi, canapele, dulapuri, covoare si dauneaza sanatatii si bunastarii generale. Excrementele lor cauzeaza adesea crize de alergii si astm, iar parul animalelor de companie provoaca, de asemenea, multe probleme.

Cu ajutorul unei firme de curatenie poti conta pe o curatare completa si intensiva. Curatarea generala include proceduri standard, precum si spalarea geamurilor si a ramelor; indepartarea petelor persistente de pe mobilier, perdele; curatarea minutioasa a pardoselilor; lustruirea mobilierului; curatarea completa a bucatariei si a altor camere; dezinfectarea bailor si a bucatariilor. Angajatii unei firme de curatenie iti pot igieniza cu pricepere casa si biroul, cu produse si echipamente profesionale. Personalul firmei de curatenie la domiciliu sau curatenie birouri vine cu instrumentarul si produsele necesare pentru a termina in mod rapid si eficient curatenia, deoarece dispune de instrumente cu tehnologie avansata si te poate scapa de praf si bacterii.

Ingrijirea mobilierului si a pardoselilor: covoare, gresie, parchet

Murdaria nu strica doar aspectul tapiteriei, ci duce si la scurtarea perioadei de utilizare a mobilierului tapitat si a scaunelor de birou. Nu poti scapa de petele de grasime, petele de la cafea, soarele desenat de un copil cu un pix? Curatarea efectuata de firmele de curatenie te va ajuta sa eviti deteriorarea mobilierului. De asemenea, are capacitatea de a distruge microorganismele de la suprafata si din interiorul tapiteriei. Multumita multor ani de experienta, vor mentine si imbunatati starea mobilierului din orice tip de lemn, precum si tapiteria acestuia. Exista multe tipuri de materiale pentru pardoseli, fiecare fiind tratata diferit. Expertii unei firme de curatenie vor selecta agentii de curatare adecvati si vor intocmi programe de masuri preventive. Pentru a-ti face covoarele sa para noi, poti solicita curatarea profesionala o data la 6-12 luni.

Cele mai citite

Numărul bugetarilor a crescut cu peste 13.500 anul trecut, ajungând la aproape 1,3 milioane de angajați

Numărul bugetarilor din România a crescut, anul trecut, cu peste 13.500 de posturi, ajungând la aproape 1,3 milioane de persoane. Majoritatea erau angajaţi în...

Firea poate, într-un final, să fie candidatul PSD la Capitală. Ciolacu vrea doar ca social-democrații să voteze candidatul PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Gabriela Firea și-a văzut visul cu ochii: poate fi candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de primar general al Capitalei. Președintele...

Veniturile salariale întârziate și acuzații grave de corupție

Angajații Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) sunt în revoltă în această lună, după ce veniturile salariale nu au fost acordate la timp,...
Ultima oră
Pe aceeași temă